0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aktivirannekkeet / hyvinvointirannekkeet saapuivat Suomeen myrskyn lailla ja ovat saavuttaneet todella kovan suosion.
Käyttämällä aktiiviranneketta saat yleiskuvan aktiivisuudestasi ja poltetuista kaloreista, monet käyttävät ranneketta myös nukkuessa.

Testasimme useita markkinoilla olevia rannekkeita kuten Garmin, Vivofit, Fitbit Flex ja Polar Loop. Tarkan harkinnan jälkeen päädyimme Jawbone UP24 rannekkeeseen, koska se on mielestämme paras.


Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja aktiivirannekkeille ilmainen toimitus.

Aktivisuusrannekkeet

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Aktiiviranneke

 

Aktiiviranneke seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja esittää sen helposti ymmärrettävässä ja hauskassa muodossa esim. puhelimeen ladattavassa sovelluksessa. Voit pitää ranneketta ranteessasi koko päivän, se siis kulkee helposti mukana töissä, kuntoillessa, nukkuessa ja myös suihkussa. Rannekkeen avulla saat kätevästi tietoosi oletko liikkunut päivän aikana tarpeeksi.

 

Aktiivirannekkeet ovat helppokäyttöisiä, sinun tehtävänä on pitää ranneketta ranteessa ja se mittaa automaattisesti tarvittavat tiedot. Useimmissa rannekkeissa on mahdollista asettaa itselle tavoitteita, joiden päivittäistä täyttymistä voi seurata. Tämä motivoikin käyttäjänsä tekemään vielä sen ylimääräisen kävelylenkin, jäämään bussista pois yhtä pysäkkiä aikaisemmin tai valitsemaan rappuset hissin sijaan.

 

 

Tekniikka:

 

Aktiivisuusranne siis seuraa, tallentaa ja siirtää automaattisesti havaitsemansa aktiviteetit sekä esitää ne älypuhelimeesi ladattavassa sovelluksessa. Tyypillisesti sovelluksessa voit seurata esim. poltettujen kalorien määrää, askelten määrää ja kuljetun matkan pituutta. Useimmat rannekkeet seuraavat myös untasi, joten sen avulla voit myös seurata unirytmiäsi. Hyödyntäen rannekkeen tietoja voit muuttaa elämäntapojasi ja tätäen vaikuttaa aktiivisuuteesi sekä uneesi.

 

Jawbone ranneeseen tarkoitutun sovelluksen lisäksi voit ladata lisäsovelluksen jossa seuraat myös ruokavaliotasi ja yhdistämällä nämä tiedot saa paremman kuvan painonhallinnastasi.

 

Klikkaa tuotteita nähdäksesi tuotekohtaiset ominaisuudet.