0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman vaatteita ja varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason treenaajille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Suunto urheilukellot

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Suunto

 

1936 vuonna perustettu suomalainen Suunto on tunnettu alansa innovatiivisena edelläkävijänä. Urheilukelloihin erikoistunut Suunto on erinomaisen laatunsa ansiosta maailmanlaajuisesti käytetty huippu-urheilijoiden ja seikkailijoiden parissa.

 

Alansa ensimmäisen nestetäytteisen kompassin massatuotannon kehittäjänä Suunto on laajentanut tuotevalikoimaansa laajalti urheilukelloista aina sukellustietokoneisiin ja urheiluinstrumentteihin asti. Me Nipponsportilla myymme merkin huippusuosittuja urheilukelloja, jotka sopivat niin harrastajille kuin ammattitasoiseen käyttöön.

 

Urheilukellot ovat erinomainen apuväline optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. GPS:llä varustetut kellot sisältävät juoksu-, pyöräily- ja uintitoiminnot. Lisäksi ne on mahdollista liittää langattomasti iPhoneen/iPadiin, minkä avulla seuraat puhelimesi ilmoituksia suoraan kellosta. Saat myös käyttöösi kaikki Suunto-sovellukset, joiden avulla voit elävöittää, uudelleen kokea ja jakaa elämyksesi.

 

Vuosikymmenien kokemuksen ja huipputasoisen ammattitaitonsa ansiosta, Suunnon tuotteet ovat tunnettuja käytännöllisyydestään ja erinomaisesta laadustaan


Klikkaa tuotteita nähdäksesi tuotekohtaiset tarkemmat ominaisuudet.