0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyrkkeilyhanskat - Venum - 'Elite' - Musta/KultaEnlarge « »

Sku: VENUM-1392-126

Nyrkkeilyhanskat - Venum - 'Elite' - Musta/Kulta

Kuvaus

Nyrkkeilyhanskat - Venum - Elite - Musta/Kulta Huippulaadukkaat Venum Elite Nyrkkeilyhanskat! Käsintehty Thaimaassa 100% Skintex nahkaa Vahvat saumat Vahva ja tukeva tarrakiinnitys Kiinnitetty peukalo ehkäisee vammoja

Loppu varastosta

94,90 €

Venum

Venum perustettiin vuonna 2005 Ranskassa ja alussa se tuli hyvin tunnetuksi, koska brasilialainen jiu-jitsu oli samaan aikaan kasvattamassa suosiotaan merkittävästi. Venum teki itseään ja tuotteitaan tunnetuksi jatkuvalla tuotekehityksellä sekä luomalla nykyaikaisimpia muotoiluja tuotteilleen. Venum on ollut alusta lähtien todella taitava tyylin ja käytännöllisyyden yhdistämisessä. Kaikki Venum-tuotteet sisältävät klassisen käärmeenpää logon, ja Venum on nopeasti noussut yhdeksi halutuimmista MMA-, Muay Thai- ja nyrkkeily tuotevalmistajista.

Yksityiskohdat

Nyrkkeilyhanskat - Venum - Elite - Musta/Kulta

Huipulla oleminen ei ole itsestäänselvyys - se vaatii kovaa työtä. Eliittitason Venum Elite nyrkkeilyhanskat ovat käsinvalmistettu 100% Skintex nahasta, joka tuo korkealaatuisen ottelukokemuksen parhaaseen hintaan. Hanskoissa on käytetty laadukasta triple-vaahtomuovia, joka edesauttaa tasapainoista käyttöä. Ergonominen ja korkealaatuinen muotoilu tuo mukavuutta niin treeneihin kuin otteluihin - lisäksi vahvistettujen saumojen ansiosta hanskat ovat todella kestävät!

Lisätiedot

Merkit Venum
ean 0000003188692
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi