0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nyrkkeilyhanskat - Venum - 'Challenger 3.0' - Musta/KultaEnlarge « »

Sku: VENUM-03525-126

Nyrkkeilyhanskat - Venum - 'Challenger 3.0' - Musta/Kulta

Kuvaus

Nyrkkeilyhanskat - Venum - Challenger 3.0 - Musta/Kulta Korkealaatuiset Venum sparraushanskat Hengittävää mesh-materiaalia Kolminkertainen vaahtomuovi Kiinnitetty peukalo Vahva ja tukeva rannekiinnitys 100% huippulaadukasta PU-materiaalia

Loppu varastosta

66,90 €

Venum

Venum perustettiin vuonna 2005 Ranskassa ja alussa se tuli hyvin tunnetuksi, koska brasilialainen jiu-jitsu oli samaan aikaan kasvattamassa suosiotaan merkittävästi. Venum teki itseään ja tuotteitaan tunnetuksi jatkuvalla tuotekehityksellä sekä luomalla nykyaikaisimpia muotoiluja tuotteilleen. Venum on ollut alusta lähtien todella taitava tyylin ja käytännöllisyyden yhdistämisessä. Kaikki Venum-tuotteet sisältävät klassisen käärmeenpää logon, ja Venum on nopeasti noussut yhdeksi halutuimmista MMA-, Muay Thai- ja nyrkkeily tuotevalmistajista.

Yksityiskohdat

Nyrkkeilyhanskat - Venum - Challenger 3.0 - Musta/Kulta

Huippulaadukkaat Venum Challenger sparraushanskat on suunniteltu Thaimaassa ja ovat erinomainen valinta myös lajin aloittelijoille! Tiheä kolminkertainen vaahtopehmuste suojaavat käsiä samalla kun vahva kiinnitysremmi tuo tukea ranteelle ja pitää hanskat napakasti paikoilaan. Laadukas ja ergonominen muotoilu tuovat miellyttävän treenikokemuksen. Jos etsit laadukkaita sparraushanskoja edulliseen hitaan, Venum Challenger Pro 3.0 ovat varma valinta!

Lisätiedot

Merkit Venum
ean 0000000197915
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi