0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

CEP Kompressiosukat ovat tunnetut huipputehokkaasta tuesta ja toimivuudesta. Meillä Nipponsportilla on laaja valikoima CEP:n kompressiotuotteita.
Valikoimmassa mm. CEP kompressiosukkia, hihoja, säärystimiä ja juoksutrikoita. Hanki omasi jo tänään!

  • CEP on tunnettu laadukkaista kompressiotuotteistaan
  • Kompressiosukat vauhdittavat palautumista ja antavati lisätehoa harjoitteluun
  • Laaja valikoima tuotteita kaikissa väreissä
  • Korkealaatuisia tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan

Kaikki ennen klo 16 tehdyt tilaukset postitetaan samana päivänä. 

CEP

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Kompressiosukat - Meiltä saat laadukkaimmat kompressiosukat


Kompressiosukat toimivat verenkiertoa kiihdyttäen, ne kiristävät lievästi jalan lihaksia, joka osaltaan auttaa lihasten kestävyyteen urheilusuorituksen aikana. Kompressiosukat auttavat lihaksia palautumaan urheilusuorituksesta, sillä verenkierto aktivoituu kiristävän vaikutuksen ansiosta. Kompressiosukkien hyötyjä on tutkittu paljon ja tutkimukset ovat huolella dokumentoituja. Voit lukea aiheesta mm. Ylen verkkosivuilta. Kompressiosukat ovat erittäin suosittuja urheilijoiden keskuudessa, etenkin juoksijat käyttävät niitä. Urheilusuorituksen lisäksi sukat edesaauttavat lihaskrampeista toipumista, varsinkin juoksun aikana ilmeneviin lihaskramppeihin. Sukat tasapainottaa jalan lihaksia, mikä vähentää urheiluvammoja ja lihasrevähdyksiä.


CEP kompressiosukkien avulla:

  • - Palaudut nopeammin urheilusuorituksesta
  • - Saat harjoitukseesi enemmän tehoa ja suorituskykyä
  • - Sukat tehostavat verenkiertoasi jaloissa
  • - Vältyt turhilta revähdyksilät, sillä sukat minimoivat iskuja suorituksen aikana
  • - Parantaa kordinaatiota

Miten sukat toimivat?


Lihassolut tarvitsevat happea toimiakseen kunnolla. Happi kuljetetaan lihaksistoon verenkierron yhteydessä ja mitä paremmin veri kiertää kehossa, sitä paremmin lihakset saavat elintärkeää happea toimiakseen. Kompressiosukat tehostavat verenkiertoa tarjoten lihaksille happea ja vaikuttavat näin positiivisesti suorityskykyyn. Kompressio nopeuttaa myös palautumista harjoituksen aiheuttamasta rasitustilasta, nopeampi palautuminen taas mahdollistaa laadukaamman harjoittelun


CEP Kompressiosukat vähentävät tutkitusti loukkaantumisia


Sillä sukat vaimentavat lihaksin kohdistuvaa iskua ja lisää lihaksiston hapen saantia suorituksen aikana ja edistää palautumista suorituksen jälkeen. Sukat ehkäisevät kramppeja, lisää hapentuottoa Akilleeseen. Vahvistetun kankaan avulla saat tarvittavan tuen akilleeseen ja vältyt vammoilta. Kompressiosukat tukevat lihaksistoa, sillä ne pitävät lihaksiston lämpimänä. Voit unohtaa revähdykset ja venähdykset.