0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sportista löydät laajan valikoiman Bad Boy -tuotemerkin korkealaatuisia tuotteita.
NipponSportissa on laaja valikoima laadukkaimpia Bad Boyn tuotteita ja tyylikkäimpiä malleja. Bad Boyn tuotteiden hinta-laatusuhde on huippuluokkaa!

  • Suosittu merkki upealla designilla ja huippu laadulla. 
  • Tuotteita kaiken tasoisille harrastajille sekä ammattilaisille. 
  • Varusteet kamppailulajeihin sekä kuntoiluun.

NipponSportista löydät aina korkealaatuisia tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Lähetämme tilaukset joka arkipäivä.

BAD BOY

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Miksi valita Bad Boy

Bad Boy merkiltä löytyvät huippuvarusteet kaiken tasoisille ottelijoille aloittelijoista ammattilaisiin. Bad Boy merkki on perustettu 90-luvun alussa. He aloittivat sponsoroimaan Rickson Gracieta, huipputunnettua BJJ ottelijaa. Sekä laji että Bad Boy merkki kasvattavivat merkittävästi suosiotaan. Myöhemmin Bad Boy tuotteita ovat sponsoroineet muidenkin kamppailulajien ottelijat ja merkki on on saavuttanut suosiota sekä tunnettavuutta myös laajasti kamppailulajeissa. Vuosien kokemuksen myötä Bad Boyn tuotteiden laatu on todella kilpailukykyinen ja siksi se onkin niin suosittu kaikentasoisten urheilijoiden keskuudessa.

Bad Boyn laadukkaat kamppailuvarusteet sopivatkin useisiin eri kamppailulajeihin kuten brasilialaiseen jujutsuun (BJJ) ja vapaaotteluun (MMA). Bad Boy on myös menestyksekkäästi lanseerannut valikoimaan myös mm. tekstiileitä kuntoiluun.

Hanki omat Bad Boy -tuotteesi jo tänään Nipponsportista!