0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

NipponSportissa on laaja valikoima laadukkaimpia Adidas tuotteita ja tyylikkäimpiä malleja.
Adidas on erittäin suosittu tuotemerkki kamppailulajeissa ja asettaa alan standardit.

 

  • Suosittu merkki upealla designilla ja huippu laadulla.
  • Tuotteita kaiken tasoisille harrastajille sekä ammattilaisille.
  • Varusteet kamppailulajeihin sekä kuntoiluun.

NipponSportista löydät aina korkealaatuisia tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Lähetämme tilaukset joka arkipäivä.

Adidas

Suositut
kategoriat

Nouseva

12 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

12 tuote(tta)

Adidas urheiluvaatteet

Adidas on epäilemättä yksi maailman isoimmista brändeistä ja ollut vahvasti esillä urheilubisneksessä yli 80 vuotta. Adidas on tunnettu monen eri lajin korkealaatuisista urheiluvarusteista ja –vaatteista. Kuuluisat ”kolme raitaa” ovat tuttu näky myös monien kamppailulajien parissa ympäri maailmaa. Innovaation edelläkävijänä Adidaksen tuotteet auttavat kaiken tasoisia urheilijoita ympäri maailmaa saavuttamaan parhaat tuloksensa.

Climacool teknologia

Jokainen Adidaksen kamppailulajipuku on valmistettu uusimmalla ’Climacool’ teknologialla, mikä takaa lajien ja käyttäjänsä optimaalisen suorituskyvyn.”ClimaCool” on uusi teknologia, jonka Adidas on ottanut käyttöönsä kamppailulajipuvuissa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan puvun eniten hikoaviin kohtiin on asetettu erityiset kangaspaneelit, jotka siirtävät hikeä ja kehon lämpöä. Tämä tekee kamppailulajien harjoittamisesta mukavampaa ja parantaa keskittymiskykyä. Lisäksi, pienet sisäänrakennetut paneelit ja sisennykset mahdollistavat jatkuvan ilman vaihtuvuuden treenin ja kisojen aikana. Tämän tarkoituksena on viilentää ruumiinlämpöä ja estää puvun tarttuminen ihoon, mukavamman liikkeen takaamiseksi.

Onko ADIDAS WTF hyväksytty?

Adidas TKD varusteiden design ja laatu ovat täydellinen esimerkki brändin laadusta. Kaikki Adidaksen Taekwondo-varusteet ovat WTF, IJF ja WKF tunnustettuja, mikä on vaatimus osassa kamppailulajien kilpailuissa. Adidaksen suojaavat varusteet on myös testattu CE standardien mukaisesti, mikä takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Miksi valita Adidas?

Adidas kehittää jatkuvasti tuotteitaan uusimman teknologian mukaisesti, taatakseen niiden etulyöntiaseman kilpailuolosuhteissa. Valitsemalla Adidaksen vaattet ja suojat sijoitat ehdottomasti erinomaiseen laatuun.