0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kinesioteippi - Kinesio Tex Gold FP Pre-Cut polvilleEnlarge « »

Sku: KTPC6

Kinesioteippi - Kinesio Tex Gold FP Pre-Cut polville

Kuvaus

Tämä paketti sisältää tarvittavat muotoon leikatut kinesioteipit polven teippaukseen.  Ei sisällä lateksia, allergia testattu  Takaa täyden liikkuvuuden  Teippi on vedenkestävä  Soveltuu molemmille puolille. Teippi kestää paikallaan 2-3 päivää ja se on helppo asettaa paikoilleen.

Loppu varastosta

9,90 €

Yksityiskohdat

Kinesioteippi, joka on valmiiksi muotoon leikattu, pakkaus sisältää tarvittavat kinesioteipit polven teippaukseen. Pakkauksen kinesioteipit soveltuvat molempiin polviin.

Pre-cut - muotoon leikatut kinesioteipit ovat helppo ja yksinkertainen tapa teipata itsesi. Suosittelemme aina että kuitenkin ensimmäistä kertaa kinesioteippiä käytettäessä teipin asettaa ammattilainen. Kinesioteippejä vaihdettaessa ja teippaustekniikan ollessa tuttu on pre-cut teippi hyvä ratkaisu.

Kinesio pre-cut antaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen ja tuen vammoille ja lihaskivuille. Se myös ehkäisee uusien vammojen syntymistä. Kinesio on kehitetty iholle ja lihaskudokselle, joten se hoitaa tehokkaasti lihastulehduksia ja kipuja. Kinesio pre-cut on allergiaystävällinen ja siinä on vettähylkivä pinta. Teippi on helppokäyttöistä ja soveltuu ympärivuorokautiseen käyttöön. Se helpottaa jopa 3 päivän ajan.

Lisätiedot

Merkit Kinesio Tex
ean 850989002263
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita oma arvostelusi