0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman vaatteita ja varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason treenaajille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Urheiluteipit

Nouseva

5 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

5 tuote(tta)

Urheiluteippi

Miten saat suurimman hyödyn irti harjoittelustasi

Huolimatta siitä, onko lajisi kävely, juoksu tai kuntosali, urheiluvammat ovat aina mahdollisia. Lihas- ja jännevenähdykset, nilkan venähdykset ja erilaiset kudosvammat ovat hyvin yleisiä. Nämä vammat voivat haitata urheiluasi ja pakottaa pitkiinkin taukoihin. Meiltä löydät hyviä tuotteita, joiden avulla vältät tavallisimmat vammat, kivut ja rasitukset.

Mikä on urheiluteippi ja mihin se auttaa?

Suurin osa markkinoilla olevista urheiluteipeistä on tehty puuvillasta. Tämä tarkoittaa sitä, että ne imevät vettä ja hikeä. Urheiluteipit suojelevat lihaksiasi ja lievittävät rasitusta pitämällä lihakset ja jänteet paikollaan. Urheiluteippi lievittää myös ärsytystä ja pitää paikoillaan erilaiset suojukset, luistimet ja muut varusteet. Teipin avulla voi myös suojella olemassa olevaa vammaa, erityisesti käsissä, jaloissa ja ranteissa.

Teipin oikeaoppinen kiinnitys

Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn irti urheiluteipistä, on sen oikein asettaminen tärkeää. Teippi tulee asetella huolellisesti ja se pitää laittaa tiukasti, ettei se aiheuta rakkuloita. Moni urheilija pitää teippausta erittäin tärkeänä rituaalina ennen suoritusta, se antaa voimaa ja turvaa. Teippauksen ansiosta urheilija ei pelkää ja murhedi venähdyksiä tms.

Oikeanlaisen teipin löytäminen

Markkinoilla on onneksi saatavilla hyviä tuotteita kaikkiin tarpeisiin. Voimistelijat suosivat yleensä joustamatonta, ihonväristä teippiä fyysisistä ja esteettisistä syistä. Jalkapalloilijat ja muut pallopelien pelaajat käyttävät erittäin elastista ja värikästä teippiä - kinesioteippiä, jota yleisimmin käytetään nilkoissa.

Mitä sinun tulee huomioida ostaessasi urheiluteippiä

Urheiluteippiä valittaessa voi olla ratkaisevaa, että teippi on hyvin hengittävää. Tulet todennäköisesti saamaan parhaan kokemuksen urheiluteipistä, kun valitset sellaisen, mikä antaa ihon vapaasti hengittää. Verenkiertohäiriöt voivat pahentaa vammaa entisestään, mikä ei ole teippauksen idea alkuukaan.
Urheiluteippauksella on todistettavasti lääketieteellisiä hyötyjä, sillä teippi on joustavaa ja vettähylkivää ja se tukee rasituksessa olevia lihaksia. Ota hyöty irti urheiluteipillä.