0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman vaatteita ja varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason treenaajille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Kirjat

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Kirjoja kinesioteippauksesta

Kinesioteippaus on nykyisin erittäin suosittua tavallistenkin urheilijoiden keskuudessa. Aiemmin teippauksen hyödyistä nauttivat vain eliittiurheilijat. Hankaluus piilee siinä, että ammattiurheilijoilla on usein apunaan fysioterapeutti, joka neuvoo täsmällisesti, miten kinesioteippi asetetaan maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi. Meillä kaikilla ei ole samanlaista mahdollisuutta ja teipin tarjoama hyöty voi jäädä vähäisemmäksi.

Mistä opit lisää kinesioteippauksesta

Moni valitsee kinesioteippikurssin, missä opastetaan kinesioteipin käyttö juuri omaan käyttötarkoitukseesi. Kurssin avulla varmistut, että teippi tulee oikein asetettua. Kurssit ovat yleensä suunniteltu uusille käyttäjille, joten mikäli olet aloittamassa kinesioteipin käyttöä ja vielä epävarma teipin toiminnasta, suosittelemme, että tutustut ensin kirjallisuuden avulla kinesioteippaukseen. Kirjoissa kerrotaan, miten teippi kiinnitetään ja mikä sen fysiologinen ominaisuus on.

Mitä kirjoissa kerrotaan kinesioteippauksesta

Nämä kirjat tarjoavat sinulle hyvän esittelyn kinesioteipin teoriasta. Step-by-step ohjeistuksen teipin kiinnittämiselle eri alueille sekä lukuisia diagnooseja, jotta sinulla olisi parempi tietämys juuri omasta vammastasi. Kaikki kirjat ovat saman tasoisia, samalta kirjailijalta ja saman koulukunnan periaatteiden mukaisia. Valitse sinulle sopivin kirja ja pääset hyvin alkuun.