0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman vaatteita ja varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason treenaajille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Kinesioteipit

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 21

  1. 1
  2. 2
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 21

  1. 1
  2. 2

Tietoa kinesioteipeistä
Nippon Sportissa on laaja valikoima erilaisia kinesioteippejä. Mikäli huomaat, että meiltä vielä puuttuu jokin tuote valikoimistamme, ota yhteyttä ja me huolehdimme tuotteen saatavillesi.

Kinesioteippi on hieman kalliimpaa, kuin perinteinen urheiluteippi, sillä sen valmistaminen maksaa enemmän. Kinesioteippiä ei tarvitse kerralla yhtä paljoa, kuin perinteistä urheiluteippiä, joten se myös riittää pidemmäksi aikaa.

Voit leikata kinesioteippiä, niin että se soveltuu juuri tarvitsemallesi lihasryhmälle. Esimerkiksi Y:n muotoinen on helppo sovittaa paikoilleen. Suosittelemme, että opettelet ammattilaisen opastuksella oikeaoppisen kinesioteippauksen.

Kinesioteippiä suositellaan pidettävän viikon kerrallaan, joten se kestää myös vettä ja kulutusta.

Säilytä kinesioteippiä huoneenlämmössä, auringon valolta suojattuna.

Lue lisää kinesioteippauksesta

Kinesioteippaus ei ole mikään täysin uusi keksintö, se kehitettiin jo 25 vuotta sitten Yhdysvalloissa koulutuksen saaneen Japanilaisen, Dr. Kenzo Kase, kiropraktikon toimesta. Kinesioteippiä on vuosikaudet käyetty vain urheilulääkäreiden, kuntouttamiseen erikoistuneiden erikoislääkäreiden, fysioterapeuttien ja kiropraktikoiden toimesta. Viime vuosina kinesioteippauksen suosio on kasvanut merkillisesti ja nyt sitä käytetään lääkäreiden ja urheilujoiden toimesta ympäri maailmaa. Mm.
Lance Armstrong, Serena Williams ja David Beckham ovat tunnettuja kinesioteippauksesta urheilusuoritusta varten


Kinesioteippiä käytetään nivelten ja lihasten tukemiseksi. Teippi on ohutta, elastista ja värikästä. Teipin tarkoituksena on vähentää kipua ja tulehdusta lihaksissa, ohjata rasitusta väsyneistä lihaksista ja edesauttaa lihasten parantamista. Kinesioteippiä käytetään kivunlievitykseen ja terveiden lihasten ylläpitoon.

Teippi on elastista, kudottua sidettä ja sitä on saatavilla eri levyisenä, väreissä ja käyttötarkoituksiin. Teippi on leikattu eri muotoihin ja se asetetaan venytettynä iholle. Kinesioteippi muistuttaa urheiluteippiä, mutta on käytössä täysin erilainen. Teipissä on erityinen elastisuus, jossa sen tehokkuus piilee. Teippi asetetaan iholle, sensorisesti, usein aaltoilevasti, riippuen kuitenkin siitä, mihin tarkoitukseen teippi on. Yksi teippaus kestää yleensä 3-5 päivää, joissain tapauksissa jopa viikon, ennen kuin se tulisi vaihtaa. Teippi on vedenkestävää, joten sen kanssa voi jopa uidakin. Kinesioteippi ei sisällä latexia. 

Näin se toimii

Kun teippi on oikein asetettu, et ollenkaan tunne sitä. Teippaukseen erikoistunut lääkäri asettaa teipin kevyesti venytetylle iholle, lihaksen päästä päähän eri mittaisilla pätkillä. Teippi tukee kehon omaa paranemisprosessia. Teipin tarkoitus on antaa nivelille täysi liikelaajuus ja saada täten lihaksisto parantamaan itse itseään  

Kinesioteipin monet käyttötarkoitukset

Voi olla vaikeaa kuvitella, että huolella asetettu, elastinen teippi voi nopettaa urheilu- tai rasitusvamman parantumista ja parantaa urheilusuoritusta. Kinesioteippi on kehitetty lievittämään rannekanavaoireyhtymän, kihdin, jalkapohjan kalvojänteen tulehduksen, olkapääkipujen ja jopa silmän myastenian oireita. Kinesioteippauksella sanotaan myös voitavan parantaa päänsärkyä, jalkakipuja, lihaksiin kohdistuvaa rasitusta, kaularangan diskusprolapsiaa, polvivammoja, venähdyksiä, nivusvammoja, kiertäjäkalvosimen repeämiä, tenniskyynärpäätä, polvilumpion sijoiltaanmenoa, turvotusta, nilkan venähdyksiä jne.

On erittäin tärkeää muistaa, että kinesioteippauksen teho on riippuvainen siitä, miten se on leikattu ja miten teipit on asetettu. Voit itse hoitaa teippauksen, kunhan ensin olet saanut ammattilaisen opastuksen. Mikäli sinulla on jokin edellä mainituista vammoista, kannattaa kinesioteippaukseta mainita lääkärillesi tai kiropraktikollesi.