0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teipit

Täältä löydät Pohjoismaiden suurimman valikoiman urheilu- ja kinesioteippejä.

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 36

 1. 1
 2. 2
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 36

 1. 1
 2. 2

TIETOA KINESIOTEIPPAUKSESTA

Kinesioteippi on elastinen urheiluteippi, jota käytetään tavallisten urheiluvammojen ja kipujen hoitoon. Teippi on ainutlaatuinen sen terapeuttisen toiminnan ansiosta, se stimuloi niveliä ja lihaksia lievittäen kipua ja rasitusta. Teipin kuviointi on olennaista, sillä se tehostaa verenkiertoa teipatulla alueella. Kinesioteippi auttaa myös ennaltaehkäisemään urheiluvammojen syntymistä.

Kinesioteippi on todella suosittua urheilijoiden keskuudessa ympäri mailman ja sitä käyttääkin yhä useampi atleetti ja fysioterapeutti. Nykyisin myös harrastelijat ovat löytäneet tämän ihmeteipin, sillä teippiä on helppo käyttää ja sen tuomat hyödyt ovat nopeasti havaittavissa.

Teippi on materliaaliltaan puuvillaa ja se eroaa tavallisesta urheiluteipistä elastisuutensa ansiosta. Kinesioteippiä on saatavilla useassa eri värissä, väreillä ei kuitenkaan ole tekemistä teipin ominaisuuteen nähden.

KIINNITYS

Kinesioteipin vaikutus ja hyödyllisyys on vahvasti riippuvainen oikeanlaisesta kiinnityksestä. Mikäli teippiä ei ole oikein asetettu, voi vaikutukset jäädä vähiin. Suosittelemme aina, että konsultoit alan ammattilaista, esimerkiksi fysioterapeuttia, ennen kuin aloitat teippauksen. Vaihtoehtoisesti voit myös tutustua teippaukseen kirjallisuuden avulla. Kinesioteippauskirja on suomenkielinen kattava opas teippauksen saloihin. Kirja sisältää tarkat ohjeet ja kuvat eri teippaustekniikoihin.

Voit myös helpottaa teippausta hankkimalla valmiiksi leikattuja kinesioteippejä, Kinesio Pre-Cut –paketeissa. Valmiiksi leikattuja paloja on saatavilla polville, olkapäille, niskalle, selälle, käsivarsille ja olkapäille. Huomaa, että ennen teipin kiinnittämistä, tulee ihon olla kuiva ja rasvaton. Ihokarvat tulee poistaa teippauksen tieltä. Suosittelemme, että kinesioteippi asetetaan iholle 20-30 minuuttia ennen urheilusuoritusta.

Teippi pysyy iholla noin viikon, mutta optimaalisen hyödyn ja mukavuuden takaamiseksi, suosittelemme, että teippi vaihdetaan 3 päivän välein.

URHEILUVAMMAT JA KINESIOTEIPPI

Kinesioteippi auttaa moneen vaivaan – päänsärystä jalkavaivoihin.

Yleisimmät vaivat, joihin kinesioteippi voi auttaa:

 • - Nilkan venähdykset
 • - Urheiluvammojen estäminen
 • - Alaselän kivut
 • - Diskusprolapsia
 • - Polvivammat
 • - Nivusvammat
 • - Revähdykset
 • - Tenniskyynärpää

MINIOPAS – NÄIN POISTAT KINESIOTEIPIN IHOLTA

Levitä ensin öljyä tai rasvaa teipin pinnalle. Anna öljyn tai rasvan imeytyä noin 10 minuutin ajan, Vedä teippi iholta ihokarvojen suuntaisesti. Paina ihoa samalla kuin vedät teippiä. Puhdista iho teipin kohdalta, sillä irrottaminen saattaa hetken aikaa tuntua iholla.