0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kuntoilu ja kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman vaatteita ja varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille sekä harjoittelijoille ja ammattitason treenaajille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laadukkaiden merkkien parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Edulliset hinnat ja nopea toimitus.

Kantapää

Valitettavasti emme löytäneet sopivia tuotteita

Hælsporeindlæg

Kantakiila – Laatu merkitsee

Kantakiilan tarkoituksena on helpottaa kantapäähän kohdistuvaa painetta. Kantakiila pehmentää esim. juoksemisesta aiheutuvaa painetta kantapäässä ja tekee askelluksesta huomattavasti mukavampaa. Kaikki tuotteemme ovat testattuja joten voit olla varma että ne toimivat kuten pitäisikin.

Laadukkaat kantakiilat on valmistettu silikonista

Tyypillisesti kantakiiloja valmistetaan silikonista ja korkista. Suosittelemme ehdottomasti vain silikonista valmistettuja kantakiiloja, ja siksi valikoimassamme on vain silikonista valmistettuja kantakiiloja. Ne auttavat tehokkaammin sekä kestävät huomattavasti pidempään. Silikoni geeli myös muotoutuu kantapään mukaan ja täten iskunvaimennus on tehokkaampaa.

Kuinka käytän kantakiilaa?

Avaa pakkaus, huomaat samalla että kantakiila tuntuu hieman tahmealta alapuolelta. Juuri tuo tahmea pinta pitää sen hyvin paikallaan kengässä. On tärkeää että kantakiila asetetaan oikein kenkään. Asettele se siis tarkasti oikeaan kohtaan. Jos se ei tunnu oikealta, yritä uudelleen. Geeli muokkaantuu kantapään mukaan, ja huomaatkin jo hetken kävelyn jälkeen suuren eron.. Kiila voidaan helposti ottaa pois kengästä ja käyttää muissa kengissä, joten jokaiselle kengälle ei tarvitse hankkia omaa paria.

Milloin kannattaa käyttää kantakiilaa

Kantakiiloja käytetään ensisijaisesti lievittämään erilaisia jalkojen kiputilojen lievittämiseen. On tärkeää, että valitset oikean kantakiilan oikeaan vaivaan, ettet yritä lievittää kipua turhaan vääränlaisella tuotteella.

Kipeä akillesjänne

Kipeä akillesjänne on hyvin yleinen vaiva urheilijoiden ja iäkkäämpien joukossa. Se voi olla hyvin turhauttava ja pitkäkestoinen vaiva. Kantakiila vähentää jalkaan kohdistuvaa painetta ja helpottaa kipua jo hyvin nopeasti.

Valitse apu tulehtuneeseen akillisjänteeseen tästä.

Jalkapohjan kalvojänteen tulehdus

Plantar fascian (jalkapohjan kalvojänteen) tulehdus. Kalvojänne on paksukudokseinen kalvojänne jalkapohjassa, joka kulkee kantapäästä päkiään. Kun se joutuu liian suureen rasitukseen, kalvojänne venyy liikaa, josta aiheutuu tulehdus. Repeämät korvautuvat pian arpikudoksella, joka on kireämpää kuin aikaisempi kalvojänne, ja seurauksena on ongelman pahentuminen. Sen oireet ovat kipu kantapäässä. Kipu on pahimmillaan aamuisin, kun nouset sängystä ylös ja juuri juoksun alussa. Kipu voi kadota tilapäisesti kävellessäsi tai jos yrität muuttaa juoksuaskeltasi.

Valitse apu jalkapohjan kalvojänteen tulehdukseen tästä.

Asiakaspalvelu on meille ensimmäinen prioriteetti - Nopea toimitus ja edullinen toimitus

Arvostamme täsmällistä ja nopeaa toimitusta. Siksi lähetämme tuotteemme päivittäin eli kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Keskimääräinen toimitusaika on 2-3 arkipäivää.