0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Potkutyynyt ja mitsit tehokkaaseen treeniin. Osta varusteesi Nippon Sportista ja saat täyden tyytyväisyystakuun.
Katso laaja valikoima potkutyynyjä ja mitsejä. Valikoimassa potkutyynyt ja mitsit tunnetuilta merkeiltä kuten esim. Adidas, Venum ja Nippon Sport.

Hyödynnä Nippon Sportin nopea toimitus, toimitamme tuotteet 2-5 päivässä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Tyylikkäät potkutyynyt upeissa eri kuoseissa.
Thaipadit suosituilta merkeiltä.
Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan.

Potkutyynyt

Nouseva

1 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

1 tuote(tta)

POTKUTYYNYT

Potkutyynyt ovat tärkeä osa niin monia kamppailulajeja, kuin kuntoiluakin. Potkutyyny voi tulla monina eri kokoina ja muotoina ja niillä on sen takia omat tehtävänsä. Isot tyynyt ovat usein käytössä kun tehdään kovia potkuja ja voimakkaita yhdistelmiä. Myös kuntoilussa voidaan käyttää hyväksi näiden laajaa iskualuetta yhdistelmäiskujen harjoitteluun, jotka sisältävät sekä potkuja, että lyöntejä.

Pienemmät potkutyynyt voidaan usein kiinnittää esimerkiksi käsiin ja siksi niitä käytetään usein pareissa. Silloin kaveri voi laittaa yhden tyynyn molempiin käsiin ja voit treenata rohkeita yhdistelmäpotkuja. Tämä tyyli on usein käytössä esimerkiksi vapaaottelua, Thai-nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä harjoiteltaessa.