Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Pistehanskat ja tyynyt

Mitzit ja potkutyynyt tehokkaaseen treeniin. Osta varusteesi Nippon Sportista ja saat täyden tyytyväisyystakuun.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Makeat pad-work potkutyynyt upeissa kuoseissa.
Thaipadit suosituilta merkeiltä.
Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan.
Sijainti
Laskeva

256 / sivu

15 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

15 Nimike(ttä)

Pistehanskat

Nyrkkeilyyn, potkunyrkkeilyyn, thainyrkkeilyyn, MMA:han – periaatteessa mihin vain kamppailulajiin, jossa suoritetaan lyöntejä. Pistehanskojen kanssa voit treenata refleksejä, nopeutta ja tarkkuutta. Voit harjoitella lyöntejä ja kevyitä potkuja hanskojen avulla, mutta kovempiin potkuihin tarvitset thaipadin tai potkutyynyn.


Voit aloittaa varovasti edeten ja kehittyä harjoittelemaan äärimmäisen monipuolisesti pistehanskojen avulla. Pistehanskat treenit kehittävät sinua lähes kaikissa kamppailulajeissa.


Alla olevassa videossa demonstroidaan miten pistehanskoja käytetään sekä tavallisiin iskuihin että vastaiskuihin.Yläpuolella oleva video on tutoriaali nimeltään ”Progressive Padwork” – tarkoittaen että se etenee erilaisina lyöntiyhdistelminä, alkaen kolmen lyönnin yhdistelmästä. Viiden toiston jälkeen ohjelmaan lisätään uusi lyönti tai vastalyönti. Lopulta pistehanskoilla tehtävä ohjelma pitenee. Video kuvastaa hyvin pistehanskojen avulla tehdyn treenin monipuolisuutta sekä pitkälle vietynä sen haasteellisuutta.