0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Osta laadukkaat Nyrkkeilysäkit Nippon Sportista.
Meiltä saat nyrkkeilysäkit tunnetuilta merkeiltä kuten, Adidas, Venum ja Nippon Sport. Nippon Sportin nyrkkeilysäkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja järkevistä hinnoistaan.
Meiltä löydät toki myös oman merkkimme, Nippon Sportin, jonka tuotteet yltävät aina korkeisiinkin laatuvaatimuksiin ja yllättävät positiivisesti hinnallaan!

Hyödynnä Nippon Sportin nopea toimitus, toimitamme tuotteet 2-5 päivässä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Katso laaja valikoima nyrkkeilysäkkejä, nyrkkeilypalloja, potkunukkeja ja paljon muuta.
Valikoimassa kattavasti eri kokoisia nyrkkeilysäkkejä.
Täältä löydät varmasti sopivan nyrkkeilysäkin juuri sinulle.

Valmiiksi täytetyt säkit

Nouseva

5 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

5 tuote(tta)

Tehtaalla täytetyt Nyrkkeilysäkit

Yksi klassisimmista kuntoilumuodoista on treenaminen nyrkkeilysäkin kanssa. Hienoa tästä treenistä tekee sen monipuolisuus ja tehokkuus. Meiltä löydät juuri sopivan nyrkkeilysäkin omaan treeniin sekä salille että kotisalille. Valikoimassa on eri kokoisia ja painoisia nyrkkeilysäkkejä. Merkkeinä valikoimassa on mm. Fairtex, Hayashi ja luonnollisesta oma tuotantomme Nippon Sport.

Mikä nyrkkeilysäkki sopii minulle?

Nyrkkeilysäkkejä on olemassa eri pituuksisina ja painoisina. Perustasolle suosittelelmme nyrkkeilysäkkiä joka painaa noin 30-35 kg. Jos olet vahvarakenteinen ja lyöntitekniikka on kehittynyt suosittelemme yli 35 kg painoisia nyrkkellysäkkejä, muuten säkki heiluu liikaa treenin aikana ja et saa täyttä hyötyä. Jos tarkoituksena on treenata myös potkuja kannattaa nyrkkeilysäkin olla yli 120 cm pitkä.

Valikoimasta löytyy nyrkkeilysäkkejä myös junioreille.

Alle 12 vuotiaille suosittelemme 70 cm ja 15 kg painavia nyrkkeilysäkkejä. Näiden nyrkkeilysäkkien paino on jopa puolet aikuisten säkeistä, joten ne ovat turvallisia junioireille. Seuraava koko onkin sitten yli 12 vuotiaile junnuille eli 100 cm 30 kg nyrkkeilysäkki. Tässä on toki eteenkin painossa suhteellisen iso loikka. Samaoin myös junnut kasvavat hyvin eri vaiheissa, joten autamme mielellämme valitsemaan juuri oikein nyrkkeilysäkin teille. Jos siis oikea pituus tai paino mietityttää kannattaa soittaa tai laittaa meille viestiä.