0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Osta laadukkaat Nyrkkeilysäkit Nippon Sportista.
Meiltä saat nyrkkeilysäkit tunnetuilta merkeiltä kuten, Adidas, Venum ja Nippon Sport. Nippon Sportin nyrkkeilysäkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja järkevistä hinnoistaan.
Meiltä löydät toki myös oman merkkimme, Nippon Sportin, jonka tuotteet yltävät aina korkeisiinkin laatuvaatimuksiin ja yllättävät positiivisesti hinnallaan!

Hyödynnä Nippon Sportin nopea toimitus, toimitamme tuotteet 2-5 päivässä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Katso laaja valikoima nyrkkeilysäkkejä, nyrkkeilypalloja, potkunukkeja ja paljon muuta.
Valikoimassa kattavasti eri kokoisia nyrkkeilysäkkejä.
Täältä löydät varmasti sopivan nyrkkeilysäkin juuri sinulle.

Nyrkkeilysäkit

Nouseva

16 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

16 tuote(tta)

Nyrkkeilysäkit

Löydät Nipponsportista laadukkaat ja kestävät nyrkkeilysäkit. Valikoimassa on paljon erikokoisia ja painoisia nyrkkeilysäkkejä, joten sieltä pitäisi löytyä juuri sinulle oikea.
Valikoimamme nyrkkeilysäkit sopivat niin kotikäyttöön kuin salillekkin. Jos tarkoituksena on hankkia nyrkkeilysäkki kotikäyttöön suosittelelmme, että hankit myös kiinniytsjousen joka vähentää nyrkkeilysäkistä lähtevää ääntä treenin aikana. Valikoimasta löytyy nyrkkeilysäkit nyrkkeilyyn, potku- ja thainyrkkeilyyn, karateeen ja muihin kamppailulajeihin.

Miten valitsen oikean kokoisen nyrkkeilysäkin?

Voit pitää nyrkkisääntönä nyrkkeilysäkin painon valintaan, että nyrkkeilysäkin paino pitäisi olla noin puolet omasta painostasi. Jos siis painat esimerkiksi 80kg, oikean painoisen nyrkkeilysäkin pitäisi painaa noin 40 kg.
Sääntöä sovellettaessa on kuitenkin huomioitavaa, että nyrkkeilysäkin oikean painon valintaan vaikuttaa oma tasosi. Jos olet jo kehittynyt ja lyönneissäsi on enemmän voimaa voit valita hieman painavamman nyrkkeilysäkin ja sama sääntö toimii luonnollisesti myös päinvastaisessa tilanteessa.

Nyrkkeilysäkin oikea kiinnittämiskorkeus ja pituus?

On tärkeää, että kiinnität nyrkkeilysäkin oikeaan korkeuteen, koska jos lyöt/potkit säkkiä liian ylös se ei tarjoa oikeaa vastusta ja taas jos taot säkin alapäätä se ei liiku oikealla tavalla ja tuntuu kuin hakkaisit tiiliseinää. Nyrkkeilyskin oikean lyöntikorkeuden pitäisi olla noin silmiesi korkeudella ja muista että nyrkkeilysäkkien mukana tulevien ripustusketjujen avulla voit säätää korkeutta oikealle tasolle.

Olisi hyvä jos nyrkkeilysäkin ympärillä olisi vähintään 1,5 metriä tilaa, potkuja harjoitellessä tilaa tulisi olla hieman enemmän. Toki harjoittelu onnistuu pienemmässäkin tilassa mutta se ei ole optimaalista.