0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Osta Nippon Sportista käsi- ja nyrkkeilysiteet. Meillä on aina laaja valikoima siteitä tunnetuimmilta tuotemerkeiltä kamppailulajeihin.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Saatavana useina eri pituuksina mm. 2,5 ja 4,5 metriä pitkinä.
Sekä joustavia että joustamattomia siteitä.

Käsisiteet

Nouseva

1 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

1 tuote(tta)

Käsisiteet ja nyrkkeilysiteet

Käsisiteet ja nyrkkeilysiteet ovat sama asia. Niitä käytettään monissa kamppailulajeissa. Useimmiten niitä näkee nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja thai-nyrkkeilyssä eli Muay Thaissa. Käsisiteillä on useita tarkoituksia:

  • - Sitoo käden pienet luut yhteen ja näin vähentää loukkaantumisriskiä.
  • - Suojaa rystysiä.
  • - Kerää sormet yhteen. 
  • - Tukee rannetta.
  • - Tuo hanskan sisään lisämassaa.

 

Yksinkertaisesti sanottuna käsisiteet on suunniteltu tarjoamaan lisäsuojaa käsiin ja ranteisiin. Amatöörisäännöillä otelessa, ei ole sääntöjä siitä miten käsiside tulisi sitoa. Näin ollen on olemassa monia eri tapoja tehdä se ja oman tavan kehittää nopeasti.

Käsisiteitä löytyy monia erialisia ja –pituisia. Joissakin säännöissä on määritetty millainen sen tulisi olla, muttei kaikissa. Siteen valinnalla saat vaikutettua käden tuntumaan ja mukavuuteen. Meiltä löydät niin joustavat, kuin joustamattomatkin käsisiteet 2,5 metristä aina 4,5 metriin asti. Alottelijoille suosittelemme vähintään 3,5 metristä elastista sidettä, jolla on helppo opetella omien käsien sitominen.