0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.
Nippon Sportista tunnetuilta merkeiltä kuten ShockDoctor.
Varusteemme takaavat haarusvälin parhaan mahdollisen suojauksen. Meiltä löydät sekä lasten-, että aikuistenkoot..

Tarjoamme aina edulliset hinnat, nopean toimituksen ja täyden tyytyväisyystakuun. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Alasuojat joustavalla kupilla tai ilman.
Saatavilla kaiken kokoisena ja eri lajeihin.
Saatavilla kompressioshortsilla tai ilman.

Alasuojat

Nouseva

5 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

5 tuote(tta)

Alasuojat

Kamppailulajeissa on aina hyvä idea käyttää alasuojusta. Olit sitten mies tai nainen, kamppailulajeja harrastaessasi olet altis loukkaantumisille. Siksi on tärkeää, että alasuoja on vahva, mukava ja hyvän laatuinen. Meiltä saat alasuojat molemmille sukupuolille ja kaikenikäisille- ja kokoisille kamppailijoille, oli lajisi mikä tahansa.

Useimmat alasuojat koostuvat kupista, vyötärön ympäri menevästä kuminauhasta ja kahdesta jalkojen ali menevästä narusta, jotka pitävät suojan paikoillaan. Tämä on kaikkein yleisin malli ja se mahdollistaa vapaan liikkuvuuden. Nyrkkeilyssä usein käytetään mallia, jossa tämän lisäksi on myös lonkkaa suojaava osa.

MMA- tai vapaaottelijat sekä BJJ-ottelijat taas käyttävät mukavuus syistä mallia, jossa kuppi on sisäänrakennettuna housuissa tai alushousuissa. Tämä mahdollistaa liikkumisen maassa paremmin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä itsellesi paras malli.