0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Laadukkaat hammassuojat Taekwondoon. Valikoimassa hammassuojia tunnetuilta huippumerkeiltä kuten Shock Doctor, Sisu, Top Ten ja luonnollisesti oma tuotantomme Nippon Sport.
Olemme huolehtineet valikoimasta löytyy sopivat hammassuojat junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima hammassuojia Taekwondoon.
Tunnettujen merkkien huippumallit.
Hammassuojat aloittelijoille, keskitasolle ja ammattilaisille.

Taekwondo hammassuojat

Laskeva

6 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

6 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Hammassuojat

Ei ole väliä mitä kamppailulajia harrastat, hammassuojat on oltava! Me Nipponsportilla tarjoamme sinulle laajan valikoiman hammassuojia, josta löydät itsellesi parhaan mallin. Meiltä löydät hammassuojat niin aloittelijalle, kokeneemmalle harrastajalle kuin ammattilaisellekkin. Hammassuojat estävät hampaita kalahtamasta yhteen, josta voi tulla lohkeamia hampaisiin tai aivotärähdys, lisäksi ne suojaavat hampaita myös edestä tulevilta iskuilta. Hyvin istuva hammassuoja pysyy paikoillaan myös suun ollessa auki.

Mikä hammassuoja valita?

Hammassuojia on kahdenlaisia - yksinkertaisia ja kaksinkertaisia. Kaksinkertaisilla tarkoitetaan suojia, jotka kattavat niin ylä-, kuin alahampaatkin. Yksinkertaiset suojat taas peittävät vain ylähampaat. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoitta, että ne suojaisivat suutasi paljoakaan kaksinkertaisia huonommin. Yksinkertaiset suojat tarjoavat kaksinkertaisen suojan tapaan suojausta myös leuoille.
Monet valitsevat yksinkertaisen suojan, koska sen kanssa on helpompi hengittää. Kaksinkertainen suoja tarjoaa toki kattavamman suojan, mutta saattaa hankaloittaa hengittämistä.
Tästä syystä suosittelemme kaksinkertaisia suojia aloittelijoille ja niille, jotka harrastavat lajeja, joissa kova kontakti on osallisena. Yksinkertaisia suojia suosittelemme kokeneemmille ja niille, joiden lajissa ei kontakti ole niin kovaa.
Muista pitää huolta itsestäsi. Jos olet loukkaantunut, et voi treenata – me koitamme auttaa sinua välttämään loukkaantumisia!

Hampaiden mukaan muotoutuvat geelisuojat?

Useat hammassuojat muotoillaan erikseen käyttäjälle sopivaksi. Tyypillisesti suojat upotetaan hetkeksi kuumaan veteen, nostetaan pois, laitetaan suuhun ja muotoillaan ylähampaisiin istuviksi imemällä ilma suojan ja hampaiden välistä pois, ja painelemalla vedessä pehmennyttä suojaa hampaita vasten. Jäähtyessään suoja jäykistyy ja muotoutuu istuvaksi ja hampaisiin sopivaksi. Jos muotoilu ei ensimmäisellä kerralla oikein onnistu, lämmityksen voi tehdä useita kertoja uudelleen.

Olemme keränneet tähänTaekwon-do kategoriaan juuri lajiin sopivat hammassuojat.