0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät laajan valikoiman pukuja Taekwondoon. Pukuvalikoimasta löytyvät sopivat puvut/Dobokit aloittelijalle, kehittyneelle tai ammattilaiselle. Löydät meiltä laajan valikoiman eri merkkejä ja tuotteita. Merkkeinä mm. Top Ten, Adidas, ja Nipponsport. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laaja valikoima pukuja Taekwondoon.
 Laadukkaat tuotteet huippumerkeiltä edulliseen hintaan.
 Upeat mallit ja täydellinen käyttömukavuus.

Taekwondo Dobok - puvut

Laskeva

Tuotteet 1-20 / 22

  1. 1
  2. 2
Loading ...+
Laskeva

Tuotteet 1-20 / 22

  1. 1
  2. 2

Mitä eroa on kisa- ja treenipuvlla?

Taekwondossa tärkeä osa varusteita on luonnollisesti puku eli dobok. Dobokit voidaan jakaa kahden tyyppisiin pukuihin treenipukuihin ja ottelupukuin. Treenipuvussa on tärkeää että se on mukava päällä. Sen materiaali voikin olla esim. puuvillaa. Kisapuvussa taas puvun leikkaus ja materiaali on tärkeää. Mitä istuvampi leikkaus, sitä vähemmän puku tarjoaa vastustajalle mahdollisuuksia saada otteita.

Mistä materiaaleista dobokit valmistetaan?

Materiaaleja on erilaisia esimerkiksi single, double, gold ja platinum weaveista. Single weave on näistä ohuin ja edullisin, ja näin ollen single weave puvut on kevyimpiä, mutta eivät myöskään kestä niin hyvin kuin vaikkapa double weave puvut. Gold/platinum weavet ovat kalleimpia, ja tarjoavat yleensä jonkinlaisen kompromissin painon ja kestävyyden välillä. Lajeissa joissa kisapunnistus tehdään puku päällä on luonnollisesti tärkeää että puku on myös mahdollisimman kevyt. Kisapukua valittaessa pitää myös olla tarkkana että puku täyttää oman lajin vaadittavat säännöt. Säännät voivat rajoittaa puvun istuvuutta, väriä tai muuta ominaisuutta.

Autammekin aina mielellämme myös varmistamaan että puku täyttää vaadittavat säännökset.

Olemme kasanneet tähän kategiriaan juuri Taekwondoon sopivat dobokit