0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Taekwondo on korealainen itsepuolustuslaji. Suomeksi nimi taekwondo on käännetty muotoon "jalan ja käden tie". Laji on kehittynyt nykyiseen muotoonsa 50-luvulla ja on kehittynyt nykyiseen muotoonsa saaden vaikutteita jopa 2 000 vuotta vanhoista korealaisista taisteluperinteistä. Nykyään taekwondo on maailman harrastetuin kamppailu-urheilulaji. Sitä harrastaa noin 70 miljoonaa ihmistä lähes 200 maassa. Sanalla 'taekwondo' viitataan kahteen melko erilaiseen kamppailulajiin – World Taekwondo Federationin (WTF) ja Kukkiwonin hallinnoimaan taekwondoon ja International Taekwon-Do Federationin (ITF) hallinnoimaan taekwon-doon. WTF-tyylinen taekwondo-ottelu on olympialaji. Nippon Sportista löydät kaiken tarvittavan suojat, puvut ja tarvikkeet molempiin lajeihin.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laaja valikoima erilaisia Taekwondopukuja.
 Suojat kovaan treenaukseen.
 Valikoimassa tunnettujen merkkien huippu tuotteet.

Taekwondo

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 63

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Taekwondo

Taekwondo on korealainen itsepuolustuslaji. Suomeksi nimi taekwondo on käännetty muotoon "jalan ja käden tie". Taekwondoharrastajasta käytetään nimitystä taekwondoin. Laji on kehittynyt nykyiseen muotoonsa 1950-luvulla ja saapui Suomeen 1979.

Nykyään taekwondo on maailman harrastetuin kamppailu-urheilulaji. Sitä harrastaa noin 70 miljoonaa ihmistä lähes 200 maassa. Taekwondon arvokisat ovat kansainvälisimpiä urheilukilpailuita kaikki urheilulajit huomioon ottaen. MM-kisoissa on parhaimmillaan ollut yli 120 maata. Kaikki urheilulajit huomioiden taekwondo on maailman 10. harrastetuin urheilulaji ja kaikkein harrastetuin kamppailulaji, jos statusta arvioidaan lajia harrastavien urheilijoiden määrän tai urheilijoiden kansallisuuksien määrän suhteen.

Taekwondon toi Suomeen korealainen mestari Dae Jin Hwang vuonna 1979. Suomen Taekwondoliitto perustettiin 1980. Suomen Taekwondoliitto liittyi 1982 Maailman Taekwondoliittoon (WTF) ja Euroopan Taekwondounioniin (ETU). Tampereelta, Hämeenlinnasta ja Vantaalta olevat entiset WTF-harrastajat perustivat Suomen ITF-liiton 1987.