0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Laadukkaat jalka- ja säärisuojat potkunyrkkeilyyn. Valikoimassa jalkasuojia tunnetuilta huippumerkeiltä kuten Top Ten ja Twins.
Olemme huolehtineet että jalkasuojien valikoimasta löytyy sopivat varusteet junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima jalka- ja säärisuojia.
Tunnettujen merkkien huippu mallit.
Suojat aloittelijoille, keskitasolle ja ammattilaisille.

Potkunyrkkeily säärisuojat

Laskeva

21 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

21 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Potkunyrkkeily säärisuojat

Potkunyrkkeilyssä on erilaisia sääntöjä ja sen vuoksi säärisuojillakin on monta funktiota. Esimerkiksi, high-kick, low-kick ja semi-contact tyylilajeissa on tarpeellista että kantapää on peitetty. Tämä vaaditaan kaikissa kisoissa, paitsi K1-lajissa.

Tältä sivulta löydät suuren valikoiman monipuolisia polvisuojia. Sillä, yhdistetäänkö sääri- ja jalkasuojat erillisistä vai yhdestä kappaleesta, ei ole väliä. Siksi me tarjoamme juuri sellaisen säärisuojavaihtoehdon kuin itse haluat! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lisäkysymyksissä.

Jalka- ja säärisuojat ovat tärkeä osa kaikkia lajeja, joissa vastustajaa potkitaan. Ne kuuluvat etenkin näiden lajien harjoituksiin. Toki niitä käytetään myös joissakin otteluissa riippuen lajista ja säännöistä. Jalka- ja säärisuojia käytetään muun muassa karatessa, vapaaottelussa, potkunyrkkeilyssä, thainyrkkeilyssä, jujutsussa ja taekwondossa. Jalka- ja säärisuojia löytyy muutamia erityyppisiä. Osassa niistä löytyy säärisuojasta myös jalkapöytää suojaava osa. Nämä mallit on tarkoitettu erityisesti MMA- tai vapaaottelusuojiksi. Erilliset jalkapöydän ja säären suojat ovat esimerkiksi karatea varten tarkoitettuja ja pelkkää säärtä suojaavat ovat muun muassa jujutsuun tai thainyrkkeilyyn soveltuvia suojia.

Sääri- ja jalkasuojissa huomioitavaa

Sääri- ja jalkasuojia valmistetaan sekä aidosta nahasta että keinonahasta. Luonnollisesti aidosta nahkasta valmistetut sääri- ja jalkasuojat ovat pitkäsetoisemmat mutta usien myös hieman arvokkaammat. On myös tärkeää että suojat istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta. Lisäksi on hyvä varmistaa että suojat ovat kevyet.

Säärisuojia on perinteisesti tarjolla kahta eri mallia, ohuempia ”sukkamallisia”, sekä paksumpia ”thaimallisia”. Näistä suojista paksummat ovat yleensä arvokkaampia, mutta tarjoavat myös huomattavasti paremman suojan. On tärkeää että suojat suojaavat hyvin, koska se suojaa itseäsi loukkaantumisilta sekä myös mahdollista vastustajaasi. On järkevää jos vain lajisi säännöt sallivat ottaa suojat joissa on mukana myös nilkkaa ja jalkapöytää suojaava osa.

Olemme kasanneet tähän kategoriaan juuri potkunyrkkeilyyn sopivat sääri- ja jalkasuojat.