0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Laadukkaat nyrkeilykypäriä potkunyrkkeilyyn. Valikoimassa nyrkeilykypäriä tunnetuilta huippu merkeiltä kuten Top Ten, Hayabusa, Green Hill ja luonnollisesti oma tuotantomme Nippon Sport.
Olemme huolehtineet että nyrkkeilykypärien valikoimasta löytyy sopivat kypärät junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima nyrkkeilykypäriä.
Tunnettujen merkkien huippu mallit.
Kypärät aloittelijoille, keskitasolle ja ammattilaisille.

Potkunyrkkeily kypärät

Nouseva

4 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

4 tuote(tta)

Potkunyrkkeily kypärät

Potkunyrkkely kypärät ovat umpinaisia päältä. Muunlaiset kypärät ovat laittomia kisoissa. Muuten, kypärätyyppi on valinnainen ja riippuu kilpailijan henkilökohtaisista tarpeista. Kypäröitä on kahdenlaisia, perinteiset kypärät ovat hieman paksumpia ja valmistettu pehmeästä nahkasta, joten ne ovat hieman moderneja muovisia kypäröitä mukavampia käyttää. Toisaalta, uudemmissa malleissa on parempi iskunvaimennin. On siis kilpailijan oma valinta mitä kypärää haluaa käyttää, kunhan se on umpinainen päältä.

Nimestä huolimatta nyrkkeilykypärää voidaan käyttää kasvojen ja pään suojana harjoittelussa ja sparrauksessa, melkeimpä kaikissa kamppailulajeissa. Myös joissakin amatöörikilpailuissa kypärät ovat sallittuja. Kypäriä on olemassa lukematon määrä ja onkin tärkeää että valitset oikeanlaisen kypärän jota sopii kamppailulajiisi. Esimerkikisi escrimassa käytetään harjoittelumiekkoja niin on tärkeää että kypärässä on visiiri tai se suojaa myös kasvoja ja koko päätä. Kypärien suojaksessa käytetään nykyisin pääsääntöisesti joko muovia tai klassisesti puuvillaa. Käytännössä molemmat materiaalit tarjoavat samanlaiset iskunvaimennukset, mutta kypärien muotoilu vaihtelee ja kypäriä onkin saatavissa omanlaisena lähes jokaiseen kamppailulajiin. Alla olevissa kuvissa esimerkkejä kypäristä

Miten löytää oikea kokoinen nyrkkeilykypärä?

Varmista yksinkertaisesti ettei kiristysremmi leuan alla ole liian kireä, takana olevista remmeistä voit myös kiristää kypärän sopivan kokoiseksi. Kun kypärä on päässä ja kiristetty varmista vielä että kiristysremmit eivät ole ääripäissään. Joidenkin kypärien osalta on ilmoitettu sopivat mitat päänympärysmitan mukaan. Mikäli kypärä suojaa myös poskipäitä kannattaa varmistaa että suojat ovat paikoillaan. Jos olet epävarma kypärän valinnan suhteen tai kypäristä on jotakin kysyttää ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme.

Olemme valikoineet tähän kategoriaan juuri potkunyrkkeilyyn sopivat kypärät.