Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Potkunyrkkeily hanskat

Laadukkaat nyrkeilyhanskat potkunyrkkeilyyn. Valikoimassa nyrkeilyhanskoja tunnetuilta huippu merkeiltä kuten Top Ten, Twins, Hayabusa ja luonnollisesti oma tuotantomme Nippon Sport.
Olemme huolehtineet että nyrkkeilyhanskojen valikoimasta löytyy sopivat hanskat junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima nyrkkeilyhanskoja.
Tunnettujen merkkien huippu mallit.
Suojat aloittelijoille, keskitasolle ja ammattilaisille.
Sijainti
Laskeva

256 / sivu

35 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

35 Nimike(ttä)

Potkunyrkkeily hanskat

Potkunyrkkeilyssä noudatetaan samoja sääntöjä kuin tavallisessa nyrkkeilyssä hanskojen suhteen. Kansainvälisissä kilpailussa hanskojen on oltava AIBA-hyväksytyt. Vuonna 2014 uusittujen sääntöjen mukaan miesten hanskojen on oltava 10oz ja naisten 12 oz. Yleensä kansainvälisissä kilpailuissa tästä ei kuitenkaan tarvitse huolehtia sillä turnauksen ylläpitäjät tarjoavat oikeanlaiset hanskat kilpailijoille.


Sparraushanskojen koosta ei ole sääntöjä. Monella klubilla vaaditaan, että jäsenet käyttävät vähintään 14 oz hanskoja. Rankempaan treeniin käytetään myös 16oz hanskoja. Tähän on kaksi syytä; Ensinnäkin, mitä tukevammat hanskat, sitä parempi suoja. Näin vähennetään kilpailijoille sattuvia vahinkoja, mikä on tietenkin kaikkein tärkeintä kisoissa! Toiseksi, painavammat hanskat ovat myös raskaammat kädessä, näin ollen lisäten treenin tehokkuutta.


Mikäli sinulla on kysymyksiä yksittäisistä hanskoista tai et ole varma oikean koon valinnasta, ota meihin yhteyttä ja neuvomme mielellämme lisätiedoissa.