Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Potkunyrkkeily alasuojat

Laadukkaat alasuojat potkunyrkkeilyyn. Valikoimassa alasuojia tunnetuilta huippu merkeiltä kuten Shock Doctor, Hayabusa, ja Fairtex ja luonnollisesti oma tuotantomme Nippon Sport.
Olemme huolehtineet valikoimasta löytyy sopivat alasuojat junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.
Tarjoamme täyden tyytyväisyystakuun ja 14 päivän palautusoikeuden.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Laaja valikoima alasuojia potkunyrkkeilyyn.
Tunnettujen merkkien huippumallit.
Alasuojat aloittelijoille, keskitasolle ja ammattilaisille.
Sijainti
Laskeva

256 / sivu

12 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

12 Nimike(ttä)

Alasuojat

Kamppailulajeissa on aina hyvä idea käyttää alasuojusta. Olit sitten mies tai nainen, kamppailulajeja harrastaessasi olet altis loukkaantumisille. Siksi on tärkeää, että alasuoja on vahva, mukava ja hyvän laatuinen. Meiltä saat alasuojat molemmille sukupuolille ja kaikenikäisille- ja kokoisille kamppailijoille, oli lajisi mikä tahansa.
Useimmat alasuojat koostuvat kupista, vyötärön ympäri menevästä kuminauhasta ja kahdesta jalkojen ali menevästä narusta, jotka pitävät suojan paikoillaan. Tämä on kaikkein yleisin malli ja se mahdollistaa vapaan liikkuvuuden. Nyrkkeilyssä usein käytetään mallia, jossa tämän lisäksi on myös lonkkaa suojaava osa.

MMA- tai vapaaottelijat sekä BJJ-ottelijat taas käyttävät mukavuussyistä mallia, jossa kuppi on sisäänrakennettuna housuissa tai alushousuissa. Tämä mahdollistaa liikkumisen maassa paremmin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä itsellesi paras malli.

Olemme kasanneet tähän kategoriaan juuri potkunyrkkeilyyn sopivat alasuojat.