0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport pistehanskoilla saat treenisi täydelliseksi. Pistehanskat tarjoaa sekä sparraajalle, että lyöjälle loistavan koordinaatio- ja nopeustreenin.
Nippon Sportista löydät hyvän valikoiman pistehanskoja eri käyryysasteilla.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.
Valikoimassa paljon erimuotoisia pistehanskoja.
Pistehanskat tunnetuilta merkeiltä, kuten Twins, Top Ten ja Fairtex.
Sopivat hyvn kotiin ja saliile.

Pistehanskat nyrkkeilyyn

Laskeva

4 tuote(tta)

Loading ...+
Laskeva

4 tuote(tta)

Pistehanskat

Nyrkkeilyyn, potkunyrkkeilyyn, thainyrkkeilyyn, MMA:han – periaatteessa mihin vain kamppailulajiin, jossa suoritetaan lyöntejä. Pistehanskojen kanssa voit treenata refleksejä, nopeutta ja tarkkuutta. Voit harjoitella lyöntejä ja kevyitä potkuja hanskojen avulla, mutta kovempiin potkuihin tarvitset thaipadin tai potkutyynyn.


Voit aloittaa varovasti edeten ja kehittyä harjoittelemaan äärimmäisen monipuolisesti pistehanskojen avulla. Pistehanskat treenit kehittävät sinua lähes kaikissa kamppailulajeissa.


Alla olevassa videossa demonstroidaan miten pistehanskoja käytetään sekä tavallisiin iskuihin että vastaiskuihin.Yläpuolella oleva video on tutoriaali nimeltään ”Progressive Padwork” – tarkoittaen että se etenee erilaisina lyöntiyhdistelminä, alkaen kolmen lyönnin yhdistelmästä. Viiden toiston jälkeen ohjelmaan lisätään uusi lyönti tai vastalyönti. Lopulta pistehanskoilla tehtävä ohjelma pitenee. Video kuvastaa hyvin pistehanskojen avulla tehdyn treenin monipuolisuutta sekä pitkälle vietynä sen haasteellisuutta.