0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät nyrkkeilyhanskat aloittelijalle, kehittyneelle ja ammattitason nyrkkeilijälle.
Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman nyrkkeilyhanskoja suosituilta merkeiltä, kuten Top Ten, Venum, Adidas ja tietysti oma merkkimme Nippon Sport.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Nyrkkeilyhanskat virallisiin otteluihin ja turnauksiin.
 Hanskoja aloittelijoille, ammattilaisille, lapsille ja aikuisille.
 Suuri valikoima.

Nyrkkeilyhanskat

Nouseva

16 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

16 tuote(tta)

Nyrkkeilyhanskat

Nyrkkeilyhanskoja on olemassa lukematon määrä ja varmasti löydät valikoimastamme mieleiset. Malleja on erilaisia esimerkiksi hyvä nyrkkeilyssä käytettävä hanska on pyöreä edestä, mutta ei leveä, kun taas esimerkiksi hyvä Thainyrkkeilyhanska leveämpi takaa jotta se suojaa. On siis tärkeää että valitset itsellesi sopivan hanskan. Myös kiinnitysmekanismeissa on eroja ja erilaisia mieltymyksiä. Leveä tarrakiinnitys tukee hyvin rannetta ja tekee hanskasta tukevan tuntuisen, mutta jotkin ottelijat arvostavat väljempiä malleja.

Hanskojen koot

Nyrkkeilyhanskojen mitat eivät mene kokojen mukaan kuten säkkihanskoissa vaan koko ilmoitetaan unsseissa (oz) joka on painoyksikkö. Tällä siis kerrotaan kuinka paljon hanskan pehmuste painaa. Eli mitä painavampi hanska on sitä enemmän siinä on pehmustetta ja täten se takaa suuremman iskunvainemmuksen ja myös suojelee vastustajaasi.
Tyypillisesti 10, 12, 14 tai 16 unssin (Oz) hanskat ovat samankokoisia käsineen osalta. Käsineen muoto ja koko vaihtelee hieman merkkien ja mallien välillä.

Lasten hanskat

6 ja 8 unssin (Oz) hanskat ovat lapsille ja junioreille. Näissä painoluokissa itse käsineet ovat myös pienempiä. 18 unssin (Oz) hanskoja taas käytetään satunnuisesti sparrauksessa ja/tai erittäin isokokoiset ottelijat saattavat suosia niitä. Lisäksi 18 unssin hanskoja voidaan käyttää myös voimaharjoittelussa, ovathan ne painavammat kuin esim. 12 unssin hanskat.