0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

AIBA hyväksytyt nyrkkeilyvarusteet Nippon Sportista.
Meiltä löydät virallisiin nyrkkeilyotteluihin hyväksytyt varusteet. AIBA -merkintä kertoo, että tuote on hyväksytty nyrkkeilyotteluissa.

Tilaa tuote ennen klo 16.00, lähetämme sen samana päivänä.

 AIBA hyväksytyt varusteet.
 Parasta laatua parhaaseen hintaan.
 Upeat varusteet ammattitasoiseen käyttöön.

AIBA nyrkkeilyvarusteet

Laskeva

7 tuote(tta)

Loading ...+
Laskeva

7 tuote(tta)

AIBA - International Boxing Association


Voidaksesi nyrkkeillä amatöörikilpailuissa, on sinun käytettävä AIBA-hyväksyttyjä varusteita. AIBA on järjestö, jonka tehtävänä on taata reilu kilpailu molemmille osapuolille. AIBA hyväksyy sekä varusteet että myös kilpailijat doping-testeillä.


AIBA Hyväksytyt varusteet


AIBAN:n hyväksymissäännöt vaihtuvat ajan myötä, mutta ovat voimassa n. 10 vuoden ajan. AIBA hyväksytyt varusteet pitävät sisällään hanskoja, kypäröitä ja siteiden pituusrajoituksia. Yksinkertaisille varusteille, kuten haarasuojuksille on olemassa säännot, mutta suoraa AIBA-hyväksyntää ei vaadita.


Jotta tuote olisi AIBA-hyväksytty täytyy sen läpäistä tietyt testit. Lajin Väkivaltaisesta luonteesta huolimatta, kilpailijoiden terveys on ensisijalla, ja AIBA:n tehtävänä on täten varmistaa nyrkkeilijöiden turvallisuus asettamalla tietyt säännöt.


Anti-doping


Yhteistyössä WADA:n (World Anti-Doping-Agenzy) kanssa AIBA on varmistanut anti-doping säännöt framework. WADA:lla on täysi oikeus testata kaikki kamppailulajien harrastajat. Samalla tavalla kilpailijoilla on yhtäläinen oikeus kieltäytyä testeistä. Testistä kieltäytynyt kilpailija ei saa ottaa osaa kisoihin. Tämä koskee sekä kansainvälisiä että kansallisia kisoja. Pro ja Semi-pro kisoissa WADA on paikalla testaamassa kilpailijat kisojen jälkeen. Mikäli testitulokset osoittautuvat positiivisiksi, voittaneilta kilpailijoilta evätään tittelit ja palkinnot.


Onko AIBA pakollinen?


AIBA varusteet vaaditaan kansainvälisiin kilpailuihin. Klubin omistamiseen tai pieniin maansisäisiin kisoihin ei AIBA-hyväksyntää vaadita.