0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sportistä löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita nyrkeilyyn.
Valikoimassa löytyy kaikki välttämätön eli nyrkkeilyshortsit, nyrkkeilyhanskat, säkkihanskat, käsisiteet, hammassuojat ja nyrkkeilykypärät. Olemme rakentaneet valikoiman siten että sieltä löytyy sopivat tuotteet niin junioireille kun senioirelle ja kaiken tasoisille ottelijoille. Valikoimasta löytyy tunnettuja huippumerkkejä kuten Top Ten, Adidas, Shock Doctor ja luonnollisesti oma tuontantomme Nippon Sport.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä.

Valikoimassa tunnetut huippumerkit mm. Top Ten, Green Hill ja Shock Doctor.
Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan.
Täältä löydät myös kilpailuissa hyväksytyt varusteet.
100 % tyytyväisyystakuu.

Nyrkkeily

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nyrkkeily

Nyrkkeily vaatii kokonaisvaltaista kehon käyttöä. Kyse ei ole vaan voimasta ja kunnosta. Nyrkkeily on yhdistelmä voimaa, sykkeennostatusta, kestävyyttä, liikettä, nopeutta, mielen ja kehonhallintaa jne. Nyrkkeilyssä ei ole siis vain kyse fyysisestä harjoittelusta vaan laji vaatii myös kovaa mielen lujuutta ja tahtoa. Monet jotka ovat harjoitelleet nyrkkeilyä ovat tyypillisesti vähemmän ärsyyntyneitä ja aggressiivisia arkielämässä.

Miten aloitan nyrkkeilyn

Suomesta löytyy lukematon määrä nyrkkeilyklubeja, joissa voit sekä harjoitella että kisailla. Sen vuoksi lajin aloittamiselle ei pitäisi olla mitään tekosyitä tai esteitä.

Tavalliseen säkkinyrkeilyyn ei yleisesti kuulu muuta kuin käsisiteet ja säkkihanskat. Loppu riippuu täysin itsestäsi, mutta hyvästä shortsiparista ja hyvistä kengistä ei taatusti ole haittaa treenissäsi!

Käsisiteiden pituus ja tyyli on valinnainen. Valitse siis mieleisesi valikoimasta. Säkkihanskoja on saatavilla eri tyylisinä, myös maun mukaisesti.

Nyrkkeilyyn vastustajan kanssa on tarkemmat säännöt. Sparraukseen käytetään vähintään hammassuojia, kypärää, siteitä ja hanskoja (vähintään 14oz). Jotkut vaativat myös haara- ja munuaissuojuksia.

Riippuen siitä missä sarjassa kisaillaan; amatööri, semi-pro vai pro, haara- ja munuaissuojille. Kysy valmentajaltasi lisäopastusta.

Nyrkkeilyhanskat

Nyrkkeilyhanskoja valmistetaan eri kokoisina. Koot eivät mene perinteisen small, medium ja large – asteikon, vaan unssien (oz-lyhenteen) mukaisesti. Esimerkiksi, 10 unssin hanskassa on 10 oz painoinen toppaus. Tämä antaa osviittaa hanskan suojaavuudesta. 10 unssin hanskoja käytetään usein otteluissa, kun taas 14 tai 16 oz hanska on usein ihanteellinen sparraukseen ja voimaharjoitteluun.