0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport löydät laajan valikoiman huippulaatuisia pukuja, jotka ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja istuvat hyvin. Merkkeinä valikoimassamme on mm. Hayashi, Budo Nord ja luonnollisesti oma merkkimme Nippon Sport.
Puku valikoimassamme on paljon erilaisia malleja, kaiken tasoisille harrastajille aloittelijoista ammattilaisiin. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laaja valikoima erilaisia pukuja - löydä itsellesi juuri sopiva täältä.
 Huippu merkkien laadukkaat puvut edulliseen hintaan.
 Nopea ja edullinen kuljetus.

Puvut

Laskeva

2 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

2 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Mitä eroa on kisa- ja treenipuvlla?

Kamppailulajeissa kamppailupuku on luonnollisesti tärkeä, puvut voidaan jakaa kahden tyyppisiin pukuihin treenipukuihin ja ottelupukuin. Treenipuvussa on tärkeää että se on mukava päällä. Sen materiaali voikin olla esim. puuvillaa. Kisapuvussa taas puvun leikkaus ja materiaali on tärkeää. Mitä istuvampi leikkaus, sitä vähemmän puku tarjoaa vastustajalle mahdollisuuksia saada otteita.

Mistä materiaaleista kamppailupuvut valmistetaan?

Materiaaleja on erilaisia esimerkiksi single, double, gold ja platinum weaveista. Single weave on näistä ohuin ja edullisin, ja näin ollen single weave puvut on kevyimpiä, mutta eivät myöskään kestä niin hyvin kuin vaikkapa double weave puvut. Gold/platinum weavet ovat kalleimpia, ja tarjoavat yleensä jonkinlaisen kompromissin painon ja kestävyyden välillä. Lajeissa joissa kisapunnistus tehdään puku päällä on luonnollisesti tärkeää että puku on myös mahdollisimman kevyt. Kisapukua valittaessa pitää myös olla tarkkana että puku täyttää oman lajin vaadittavat säännöt. Säännät voivat rajoittaa puvun istuvuutta, väriä tai muuta ominaisuutta.

Autammekin aina mielellämme myös varmistamaan että puku täyttää vaadittavat säännökset.

Olemme kasanneet tähän kategiriaan juuri Ninjutsu & Bunjikan puvut