0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Thaimaan kansallisurheilulaji Muay Thai on noussut uskomattoman suosituksi lajiksi Pohjoismaissa, olemme tietenkin seuranneet perässä valitsemalla tunnettujen merkkien laadukkaat tuotteet valikoimaamme. Löydätkin laajan valikoiman tuottetia niin harjoittelijoille, kuin ammattilaisille.

Valikoimassamme tunnettuja merkkejä kuten:

 • Shock Doctor
 • UFC
 • Nippon Sport.

Laadukkaat tuotteet edullisin hinnoin.
Nippon Sportista myös kilpailuihin hyväksytyt varusteet

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Itellan välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Muay Thai - Thainyrkkeily

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 112

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 112

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Thainyrkkeily

Thainyrkkeily on nimensä mukaisesti lähtöisin Thaimaasta mutta on ajanmyötä levinnyt tunnetuksi lajiksi ympäri maailmaa. Thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnitkyynärpäälyönnitpotkutpolvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini eli thaipaini.

Thainyrkkeily on voimakas laji, joka voidaan helposti sotkea potkunyrkkeilyyn. Lajit eivät kuitenkaan ole samoja. Lajien käytäntö ja liikkeet ovat täysin erilaiset. Yleisen käsityksen mukaan thainyrkkeily on karkeampi laji kuin potkunyrkkeily, ja keskittyy vahvoihin potkuihin tehokkaisiin yhdistelmiin. Thainyrkkeily on erinomainen laji voiman, nopeuden ja psyykeen kehittämiseksi.Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.