0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport on Pohjoismaiden suurin kamppailuvarusteiden toimittaja. Löydät meiltä laajan valikoman MMA-varusteita markkinoiden suosituimmilta merkeiltä.
Valikoimaamme kuuluu varusteet kaiken ikäisille ja kokoisille. Harjoittelijoille ja ammattitason ottelijoille.

Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Kaikki suositut merkit ja parasta laatua.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille.
 Upeat tuotteet ja korkea laatu.

MMA - Vapaaottelu

Nouseva

11 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

11 tuote(tta)

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA tai Mixed Martial Arts on nimensä mukaisesti sekoitus eri kamppailulajeja, jossa monet eri tekniikat ovat sallittuja.

MMA on monipuolinen kamppailulaji jossa käytetään monenlaisia tekniikoita lattialla seisten.  Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. 


Vapaaottelu on saanut historian saatossa erilaisia muotoja ympäri maailmaa. Modernin vapaaottelukulttuurin voidaan katsoa ottaneen ensimmäiset kehitysaskeleensa Brasiliassa, ja varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 1930. Länsimaissa vapaaottelu teki läpimurtonsa vuonna 1993 jolloin Denverissä järjestettiin UFC (Ultimate Fighting Championship) -niminen turnaus. Viimeisen kymmenen vuoden aikana vapaaottelun suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Suomessa vapaaotteluja on järjestetty vuodesta 1997 alkaen. Kansainvälisen lajikehityksen myötä vapaaottelu on kehittynyt urheilulajina merkittävästi.

 

MMA ei ainoastaan vahvista kehoa ja mieltä. Vähäisten sääntöjen vuoksi laji kehittää myös luovuutta ja reaktiokykyä. Tämän vuoksi MMA onkin epäilemättä monen suosima laji!