0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät laajan valikoiman hanskoja MMA/Vapaaotteluun kaiken tasoisille harrastajille. Valikoimassa hanskoja mm. merkeiltä Venum, Fairtex, Top Ten ja luonollisesti oma tuotantomme Nippon Sport. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Kaikki suositut merkit ja parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille harrastajille.
 Nippon Sportissa myös aina 100% tyytyväisyystakuu.

MMA hanskat

Laskeva

11 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

11 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

MMA Hanskat

MMA hanska sekoitetaan usein nyrkkeilyhanskan kanssa. Hanskoissa on kuitenkin huomattava ero, eivätkä ne näin ollen aja samaa asiaa. Klassisessa MMA hanskassa sormet ovat vapaana ja toppausta on hyvin vähän. Tämä helpottaa kamppailua sekä seisten että lattialla.

Kaksi mallia

MMA hanskoja on kahdenlaisia malleja. Kamppailu- ja sparraushanskat. Kamppailuhanskassa on vähemmän täytettä ja avonaiset sormet, minkä ansiosta hanska takaa vapaamman käden liikkuvuuden.

Sparraushanskoissa on kaksinkertainen määrä täytettä, mutta samankaltaisesti myös avonaiset sormet. Täyte suojaa kilpailijoita monilta vahingoilta. Suojasta huolimatta täyte voi myös haitata yksilöllisiä harjoituksia. Esimerkiksi, tavalliset käsivarren ja vartalon väliset iskut voivat olla hankalia jos hanskan täyte on liian paksu.

Miten valita oikea hanska alussa?

Myös säkkihanskat ja pistehanskat sopivat loistavasti MMA sparraukseen. Jos taas haluat sekä kilpailla että sparrata, sekä sparraus- että kamppailuhanskat ovat tarpeelliset. Kilpailuissa hanskat yleensä jaetaan ylläpitäjien toimesta, mutta suosittelemme kilpailijoita pitämään sekä sparraus- että kamppailuhanskoja mukanaan.