0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krav Maga on israelilainen lähitaistelu- ja itsepuolustusjärjestelmä, joka perustuu ihmisen luontaisiin reaktioihin stressitilanteessa. Laji on kehitetty 1900-luvun alussa ja se on kehitetty alunperin sotilaallisiin tarkoituksiin. Krav Maga on kehitetty ainoastaan itsepuolustusta varten.

Nippon Sportista löydät laajan valikoiman varusteita niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekkin.  

  • Dummy aseet erilaisiin harjoittelutilanteisiin
  • Valikoimassa myös kattava valikoima suojia
  • Huippu tuotteet tunnetuilta merkeiltä

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Itellan välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Krav Maga

Nouseva

1 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

1 tuote(tta)

Krav Maga

Krav Maga perustuu hyökkäämiseen - ajatuksena on estää hyökkääjän toiminta mahdollisimman tehokkaasti hyökkäämällä itse vastaan heti, kun se on mahdollista. Itsepuolustuksessa lainsäädäntö määrittelee fyysisen itsepuolustuksen käyttötilanteet. Lainsäädäntönäkökulma tekeekin harjoittelusta entistä kiinnostavampaa!

Krav Magan lähtökohtana on luonnollisen reagoinnin vahvistaminen siten, että henkilö kykenee äkillisessäkin tilanteessa puolustautumaan reagoimalla tilanteeseen oikein. Krav Magan tekniikat ovat sinänsä osa luonnollista reagointia erityyppisistä lähtötilanteista (istuma-asennosta, seisten, henkisesti valmiina kohtaamaan uhka, täysin yllättäen syntyvä tilanne jne.), jotka menetelmässä nivotaan yhteen vastaamalla samankaltaisiin hyökkäyksiin samankaltaisella ratkaisulla.