0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krav Maga on kova itsepuolustusjärjestelmä, jossa on tarkoituksena tarkoituksena selvitä välittömästä uhkasta. Lajin harjoittelussa käytetään erilaisia harjoustuaseita, suojia ja varusteita. Löydät Krav Magassa käytettävät kypärät Nippon Sportista.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Erilaisia kypäriä kovaan treeniin.
Huipputuotteet tunnetuilta merkeiltä.
Nippon Sportista aina nopea toimitus ja edulliset hinnat.

Krav Maga kypärät

Laskeva

3 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

3 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Nyrkkeilykypärät

Nimestä huolimatta nyrkkeilykypärää voidaan käyttää kasvojen ja pään suojana harjoittelussa ja sparrauksessa, melkeimpä kaikissa kamppailulajeissa. Myös joissakin amatöörikilpailuissa kypärät ovat sallittuja. Kypäriä on olemassa lukematon määrä ja onkin tärkeää että valitset oikeanlaisen kypärän jota sopii kamppailulajiisi. Esimerkikisi escrimassa käytetään harjoittelumiekkoja niin on tärkeää että kypärässä on visiiri tai se suojaa myös kasvoja ja koko päätä.   

Kypärien suojaksessa käytetään nykyisin pääsääntöisesti joko muovia tai klassisesti puuvillaa. Käytännössä molemmat materiaalit tarjoavat samanlaiset iskunvaimennukset, mutta kypärien muotoilu vaihtelee ja kypäriä onkin saatavissa omanlaisena lähes jokaiseen kamppailulajiin. Alla olevissa kuvissa esimerkkejä kypäristä

Miten löytää oikea kokoinen nyrkkeilykypärä?

Varmista yksinkertaisesti ettei kiristysremmi leuan alla ole liian kireä, takana olevista remmeistä voit myös kiristää kypärän sopivan kokoiseksi. Kun kypärä on päässä ja kiristetty varmista vielä että kiristysremmit eivät ole ääripäissään. Joidenkin kypärien osalta on ilmoitettu sopivat mitat päänympärysmitan mukaan. Mikäli kypärä suojaa myös poskipäitä kannattaa varmistaa että suojat ovat paikoillaan. Jos olet epävarma kypärän valinnan suhteen tai kypäristä on jotakin kysyttää ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme.

Olemme valikoineet tähän kategoriaan juuri Krav Magaan sopivat kypärät.