Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Katapuvut

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat all-around puvut päivittäiseen harjoitteluun, tai katakilpailuihin. Kaikissa tämän kategorian puvut ovat valmistettu kestävästä ja laadukkaasta kankaasta. Olemme valikoineet valikoimaan vain pukuja, jotka istuvat hyvin ja tuntuvat siten päällä mukavalta sekä niistä lähtee ääni kun teet oikeat liikkeet.
Sijainti
Laskeva

256 / sivu

19 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

19 Nimike(ttä)

Karatepuvut

Mitä Karate valikoimamme tarjoaa?

Meillä on useita karatepukuja sekä kokeneille että aloitteleville harrastajille. Nippon tarjoaa hyvälaatuisia karatepukuja edullisin hinnoin. Kaikki puvut ja varusteet on valmistettu sen mukaan mitä korkeatasoiset ammattilaiset GI:ltä vaativat. Pukumme erinomaiset materiaalit takaavat joustavuuden, mukavuuden, ja erinomaisen hien imukyvyn. Korkealaatuiset pukumme ovat pitkäikäisempiä kuin markkinoiden halvemmat vaihtoehdot. Takaamme, että meiltä löydät tarpeisiisi sopivan karatepuvun, jota voit käyttää monen vuoden ajan, huolehtimatta uuden hankinnasta.

Onko karatepuvussa ja GIssä eroja?

Karatepuvuissa ja GI:ssä ei ole eroja. Molempia nimiä käytetään, mutta perinteisesti karatepuvusta on käytetty nimitystä GI karatepuvun sijaan.