0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport löydät laajan valikoiman huippulaatuisia karatepukuja, jotka ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja istuvat hyvin. Merkkeinä valikoimassamme on mm. Adidas, Venum, Tokaido ja luonnollisesti oma merkkimme Nippon Sport.
Karatepuku valikoimassamme on paljon erilaisia malleja, kaiken tasoisille harrastajille aloittelijoista ammattilaisiin. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä.

 Laaja valikoima erilaisia pukuja - löydä itsellesi juuri sopiva täältä.
 Huippu merkkien laadukkaat puvut edulliseen hintaan.
 Nopea ja edullinen kuljetus.

Karatepuvut

Nouseva

17 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

17 tuote(tta)

Karatepuvut

Mitä Karate valikoimamme tarjoaa?

Meillä on useita karatepukuja sekä kokeneille että aloitteleville harrastajille. Nippon tarjoaa hyvälaatuisia karatepukuja edullisin hinnoin. Kaikki puvut ja varusteet on valmistettu sen mukaan mitä korkeatasoiset ammattilaiset GI:ltä vaativat. Pukumme erinomaiset materiaalit takaavat joustavuuden, mukavuuden, ja erinomaisen hien imukyvyn. Korkealaatuiset pukumme ovat pitkäikäisempiä kuin markkinoiden halvemmat vaihtoehdot. Takaamme, että meiltä löydät tarpeisiisi sopivan karatepuvun, jota voit käyttää monen vuoden ajan, huolehtimatta uuden hankinnasta.

Onko karatepuvussa ja GIssä eroja?

Karatepuvuissa ja GI:ssä ei ole eroja. Molempia nimiä käytetään, mutta perinteisesti karatepuvusta on käytetty nimitystä GI karatepuvun sijaan.