Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Jalkasuojat Karateen

Täältä löydät laajan valikoiman jalkasuojia karateen kaiken tasoisille harrastajille. Valikoimassa jalkasuojia mm. merkeiltä Hayashi, Budo Nord ja luonollisesti oma tuotantomme Nippon Sport. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Kaikki suositut merkit ja parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille harrastajille.
 Nippon Sportissa myös aina 100% tyytyväisyystakuu.

Jos seuranne haluaa ostaa isomman erän kerrallaan teemme aina mielellämme tarjouksen. Ole siis yhteydessä sähköpostitse info@nipponsport.fi tai puhelimitse 040 553 5022

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

7 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

7 Nimike(ttä)

Jalkasuojat

Jalkasuojilla on yksi tehtävä - suojella varpaita, kantapäätä, nilkkaa, jalkapöytää, jalan sivua ja usein myös säärtä. Ne ovat tärkeä osa kaikkia lajeja, joissa vastustajaa potkitaan. Ne kuuluvat etenkin näiden lajien harjoituksiin. Toki niitä käytetään myös joissakin otteluissa riippuen lajista ja säännöistä. Jalka- ja säärisuojia käytetään muun muassa karatessa, vapaaottelussa, potkunyrkkeilyssä, thainyrkkeilyssä, jujutsussa ja taekwondossa. Jalka- ja säärisuojia löytyy muutamia erityyppisiä. Osassa niistä löytyy säärisuojasta myös jalkapöytää suojaava osa. Nämä mallit on tarkoitettu erityisesti MMA- tai vapaaottelusuojiksi. Erilliset jalkapöydän ja säären suojat ovat esimerkiksi karatea varten tarkoitettuja ja pelkkää säärtä suojaavat ovat muun muassa jujutsuun tai thainyrkkeilyyn soveltuvia suojia.

Tälle sivulle olemme keränneet erityisesti karateen soveltuvia jalkasuojia.