Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Jujutsupuvut

Täältä löydät laajan valikoiman Jujutsu pukuja, kaiken tasoisille harrastajille. Valikoimassa Jujustsu pukuja mm. merkeiltä Hayashi, Green Hill, Grips ja luonollisesti oma tuotantomme Nippon Sport. Toimitamme tuotteet 2-3 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Kaikki suositut merkit ja parhaat mallit.
 Varusteet kaiken tasoisille ja ikäisille harrastajille.
 Nippon Sportissa myös aina 100% tyytyväisyystakuu.

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

15 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

15 Nimike(ttä)

Mitä eroa on kisa- ja treenipuvlla?

Kamppailulajeissa kamppailupuku on luonnollisesti tärkeä, puvut voidaan jakaa kahden tyyppisiin pukuihin treenipukuihin ja ottelupukuin. Treenipuvussa on tärkeää että se on mukava päällä. Sen materiaali voikin olla esim. puuvillaa. Kisapuvussa taas puvun leikkaus ja materiaali on tärkeää. Mitä istuvampi leikkaus, sitä vähemmän puku tarjoaa vastustajalle mahdollisuuksia saada otteita.

Mistä materiaaleista kamppailupuvut valmistetaan?

Materiaaleja on erilaisia esimerkiksi single, double, gold ja platinum weaveista. Single weave on näistä ohuin ja edullisin, ja näin ollen single weave puvut on kevyimpiä, mutta eivät myöskään kestä niin hyvin kuin vaikkapa double weave puvut. Gold/platinum weavet ovat kalleimpia, ja tarjoavat yleensä jonkinlaisen kompromissin painon ja kestävyyden välillä. Lajeissa joissa kisapunnistus tehdään puku päällä on luonnollisesti tärkeää että puku on myös mahdollisimman kevyt. Kisapukua valittaessa pitää myös olla tarkkana että puku täyttää oman lajin vaadittavat säännöt. Säännät voivat rajoittaa puvun istuvuutta, väriä tai muuta ominaisuutta.

Autammekin aina mielellämme myös varmistamaan että puku täyttää vaadittavat säännökset.

Olemme kasanneet tähän kategiriaan juuri Jujutsuun sopivat puvut