0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Huippu laadukkaat Judopuvut parhaaseen hintaan Nippon Sportista!

Valikoimassa judopukuja tunnetuilta huippu merkeiltä esim. Green Hill, Hayashi ja luonnollisesti omatuotantomme NipponSport.
Olemme huolehtineet että judopukujen valikoimasta löytyy sopivat Gi:t junioireille ja aikuisille sekä kaiken tasoisille ottelijoille.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä.

 Toimitamme vain laadukkaita judopukuja.
 Meillä on pukuja sekä aloittelijoille että kokeneille judokoille.
Tunnettujen merkkien huippu mallit.

Judopuvut

Nouseva

16 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

16 tuote(tta)

Judopuvut

Judopuvun historia

Judon perusti japanilainen mies nimeltä Jigoro Kano vuonna 1882, mutta judopukuja käytettiin kamppailulajeissa jo pitkään ennen tätä. Siihen aikaan puvut muistuttivat lähinnä kylpytakkeja, jotka oli valmistettu ohuesta materiaalista, pitkine hihoineen ja joita pidettiin housujen kanssa. 20-luvulla judosta tuli yhä suositumpi laji, joten sekä hihoja että housujen lahkeita lyhennettiin ja materiaalista tehtiin paksumpi, lajin vaatimuksiin sopivampi. Koska gi:tä on uudistettu lukemattomia kertoja, koot, ompeleet ja materiaalit ovat kehittyneet ylivoimaisiksi.

IJF hyväksyntä

Tänä päivänä yli 40 miljoonaa ihmistä harrastaa judoa, minkä vuoksi liitto, joka ylläpitää tiettyjä kansainvälisiä sääntöjä, on välttämätön. Tämä liitto on nimeltään IJF (International Judo Federation). Kansainvälisissä kisoissa kilpailijan judo gi:n täytyy olla IJF:n hyväksymä. Kun puku on IJF:n hyväksymä se täyttää tarpeelliset vaatimukset merkin, pituuden, saumojen, paksuuden yms. Suhteen. Mikäli olet epävarma säännöistä, asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisäkysymyksiin.

Nipponsport myy IJF hyväksyttyjä Greenhill judopukuja.

Tarkista IJF logo-merkintä sivun tuotteen kulmasta.

Muut puvut

Meiltä saat puvut treeniin ja kisoihin, kaiken ikäisille. Lisäksi, ompeleissa, materiaalin jäykkyydessä ja istuvuudessa on eroja. Ensi kertaa pukua ostaessasi on suositeltavaa kysyä valmentajaltasi puvun vaatimuksista ja mallista. Tarpeistasi riippumatta, Greenhill puku on varmasti oikea valinta pukua valitessa. Maailman kuulut kilpailijat, kuten Georgil Zantaraia, Alexander Mikhaylin ja Dex Elmont ovat Greenhilli:n sponsoroimia.