0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kattava valikoima erilaisia Judomattoja. Matot on valmistettu kestävästä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat hyvän iskunvaimennuksen.

Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Valikoimassa mm. AGGLOREXin laadukkaat judomatot.
 Erilaisia vaihtoehtoja.
 Ole yhteydessä niin autamme mielellämme
 Judomatot myös virallisiin kilapiluihin. Jos olet hankkimassa isompaa erää judomattoja ole yhteydessä asiakaspalveluumme teemme mielellämme tarjouksen. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@nipponsport.fi tai puhelimitse 040 553 5022

Judomatot

Laskeva

4 Nimike(ttä)

Loading ...Load More ...
Laskeva

4 Nimike(ttä)

Etkö löytänyt etsimääsi?

OLE YHTEYDESSÄ

Tatami- & Treenimatot

Lattiamatot sopivat monipuoliseen käyttöön kamppailulajeissa, sekä kotiin että salille.
Japanista lähtöisin oleva tatami on matto, joka on alkuperäisesti valmistettu oljesta ja puusta. Nykyään termiä käytetään yleisesti kamppailulajien matoista. Alkuperäinen tatami on pituudeltaan kaksinkertainen sen leveyteen nähden ja sen vuoksi nimetty kokonaiseksi matoksi. Niinpä 1x1m:n mittaista mattoa nimitetään puolikkaaksi matoksi. Me Nipponilla myymme sekä puolikkaita että kokonaisia mattoja

Ajan kuluessa tatamista on kehittynyt monenlaisia malleja.
Uudet Puzzle-nimiset matot ovat palapelin tavoin koottavia kappaleita. Yhdistelemällä näitä paloja voi koota suurempia mattoja, jotka pysyvät kasassa harjoittelun ajan.
Mattoja on saatavina eri värisinä ja paksuisina, eri kamppailulajien käyttötarkoituksen mukaan. Tatami, tai Puzzle matto, on ehdottoman tärkeä harrastettaessa kaatoja, heittoja tai kamppailua lattialla, sillä se takaa hyvän, vankan, alustan ja tehokkaan iskunvaimennuksen. Tämän avulla harjoittelu ja kamppailu on turvallista.

Lisävinkkejä
Tatami- ja Puzzle matot voivat liikkua hieman harjoittelun aikana, ellei koko lattiaa ole täytetty niillä. Liukumisen estämiseksi mattoja ympäröivän alueen voi reunustaa ilmastointiteipillä. Teippi muodostaa kitkan maton ja lattian välille ja täten vähentää maton liikkumista.

Tarjoamme kaikille Brasisilialaisen Jujutsun Liiton jäsenseuroille erikoistarjouksia. Lue lisää täältä.