0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät laajan valikoiman shortseja Brasilialaiseen Jujutsuun. Valikoimassa shortsit vapaa-aikaan, salille kovaan treeniin tai virallisiin no-gi kilpailuihin. Meiltä löydät laajan valikoiman eri tuotteita eri merkeiltä kuten mm. Tatami, Venum, Moka ja Adidas. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laaja valikoima shortseja Brasilialaiseen Jujutsuun.  Laadukkaat tuotteet huippumerkeiltä edulliseen hintaan.
 Upeat mallit ja täydellinen käyttömukavuus.

BJJ Shortsit

Nouseva

11 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

11 tuote(tta)

Minkälaiset ovat laadukkaat shortsit kamppailulajeihin?

Laadukkaat shortsti ovat iso osa mielekästä treeniä. Eteenkin kamppailulajeissa on tärkeää että shortseissa on oikeanlainen leikkaus. Tämä takaa vapaan liikkuvuuden shortseissa. Usein kamppailulaejihin tarkoitetuissa shortseissa on myös joustavampaa materiaalia esim haarovälissä. Lisäksi useissa malleissa on sivuissa leikkaukset liikkuvuuden parantamiseksi. Lisäksi shortsien valinnassa on tärkeää että se on valmistettu laadukkaista kestävistä materiaaleista jotka ovat myös kevyitä. On myökin yleistä että itse kangan on myös hieman joustavaa. Osassa shortseista on myöskin vahvistetut ompeleet saumoissa joka lisää shortsien käyttöikää.

Shortsien kiinnitys?
Yleisin kiristys ja kiinnityssysteemi kamppailulajishortseissa on tarrakiinnitys ja nauhoilla kiristettävä vyötärö.

Yleistä kamppailushortseista
Monissa malleissa on lisäksi shortsien sisällä oleva piilotasku. Muista myös tarkistaa oman kamppailulajisi säännöt koskien shortseja jos niitä on tarkoitus käyttää virallisissa kilpailuissa. Tyypillisesti shortsit voi pestä pesukoneessa 40 asteessa.

Olemme kasanneet tähän kategoriaan juuri Brasilialaiseen jujutsuun sopivat kamppailushortsit.