0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät laajan valikoiman rashguardeja Brasilialaiseen Jujutsuun. Valikoimassa rashguardit aloittelijalle, kehittyneelle tai ammattilaiselle. Meiltä löydät laajan valikoiman eri tuotteita eri merkeiltä kuten mm. Tatami, Venum, Moka ja Adidas. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

 Laaja valikoima Rashguardeja Brasilialaiseen Jujutsuun.  Laadukkaat tuotteet huippumerkeiltä edulliseen hintaan.
 Upeat mallit ja täydellinen käyttömukavuus.

BJJ Rashguardit

Nouseva

6 tuote(tta)

Loading ...+
Nouseva

6 tuote(tta)

Mikä Rashguard on?
Rashguard on mm. kamppailulajeissa käytetty, synteettisistä materiaaleista valmistettu, yleensä tiukka, lyhyt- tai pitkähihainen paita, jonka tarkoitus on suojata ihoa.
Rashguardien alkuperä on lainelautailussa, mutta nykyisin ne ovat suosittuja useissa eri lajeissa. Rashguardien alkuperäinen tarkoitus oli ihon suojaaminen. Surffilaudan päällä maaten uiminen tai pitkäaikainen märkäpuvun käyttö voivat hiertää ihon rikki. Tulehdusvaaran lisäksi hiertymät ovat erittäin ikäviä suolaisessa merivedessä

Rashguard suojaa sinua

Kamppailulajeissa rashguard tarjoaa suojaa esimerkiksi vastustajan kynsiä sekä ottelualustaa vasten tapahtuvaa hankausta vastaan. Lisäksi rashguard siirtää kosteutta pois iholta. Se suojaa sinua vastustajan hieltä, syljeltä ja vereltä sekä iholta iholle tarttuvilta taudelta.

Lämmönsääntely
Rashguard auttaa kehon lämmönsääntelyssä treenin tai ottelun aikana. Rashguard valikoimassa olevat rashguardit on valmistettu teknisestä kangasta, eli ne viilentävät ihoa siirtämällä kosteutta ulospäin.