0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Täältä löydät laajan valikoiman pukuja Brasilialaiseen Jujutsuun. Pukuvalikoimasta löytyvät sopivat puvut/Gi:t aloittelijalle, kehittyneelle tai ammattilaiselle. Löydät meiltä laajan valikoiman eri merkkejä ja tuotteita. Merkkeinä mm. Tatami, Venum, Moka ja Adidas. Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä.

 Laaja valikoima pukuja Brasilalaiseen Jujutsuun.
 Laadukkaat tuotteet huippumerkeiltä edulliseen hintaan.
 Upeat mallit ja täydellinen käyttömukavuus.

BJJ Puvut

Nouseva

Tuotteet 1-20 / 29

  1. 1
  2. 2
Loading ...+
Nouseva

Tuotteet 1-20 / 29

  1. 1
  2. 2

BJJ puvut

Brasilialaisessa jujutsussa, kuten monissa muissakin kamppailulajissa, käytetään gi'tä. Gi-puku koostuu housuista ja takista. Se saa virallisissa kilpailuissa olla väriltään sininen, valkoinen tai musta, mutta ei sekoitettuna (esimerkiksi mustat housut ja valkoinen takki). Puvusta käytetään joskus myös termiä kimono, tosin joskus sillä viitataan pelkkään Gi’n takkiin.

Oikean puvun valitseminen voi olla hankalaa, koska jokainen puku on hiukan erimuotoinen ja mallinen. Meiltä löydät laajan valikoiman erivärisiä ja mallisia pukuja niin lapsille ja aikuisille kuin miehille ja naisillekin. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä tarvittaessa niin me neuvomme oikean puvun löytämisessä.

 

Mitä eroa on kisa- ja treenipuvlla?

Kamppailulajeissa kamppailupuku on luonnollisesti tärkeä, puvut voidaan jakaa kahden tyyppisiin pukuihin treenipukuihin ja ottelupukuin. Treenipuvussa on tärkeää että se on mukava päällä. Sen materiaali voikin olla esim. puuvillaa. Kisapuvussa taas puvun leikkaus ja materiaali on tärkeää. Mitä istuvampi leikkaus, sitä vähemmän puku tarjoaa vastustajalle mahdollisuuksia saada otteita.

Mistä materiaaleista kamppailupuvut valmistetaan?

Materiaaleja on erilaisia esimerkiksi single, double, gold ja platinum weaveista. Single weave on näistä ohuin ja edullisin, ja näin ollen single weave puvut on kevyimpiä, mutta eivät myöskään kestä niin hyvin kuin vaikkapa double weave puvut. Gold/platinum weavet ovat kalleimpia, ja tarjoavat yleensä jonkinlaisen kompromissin painon ja kestävyyden välillä. Lajeissa joissa kisapunnistus tehdään puku päällä on luonnollisesti tärkeää että puku on myös mahdollisimman kevyt. Kisapukua valittaessa pitää myös olla tarkkana että puku täyttää oman lajin vaadittavat säännöt. Säännät voivat rajoittaa puvun istuvuutta, väriä tai muuta ominaisuutta.

 

Olemme kasanneet tähän kategiriaan juuri Brasilialaiseen jujutsuun sopivat puvut.