Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksille Post Nordin tai GLS:n välityksellä

Brasilialainen Jujutsu - BJJ

Brasilialainen jujutsu on kehittynyt perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta omaksi kamppailu- ja itsepuolustuslajiksi. Brasilialainen jujutsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Lukkopaini muistuttaa hyvin paljon Brasilialaista jujutsua, mutta siinä ei käytetä jujutsu-pukua, gi:tä. Brasilialainen ju-jutsu on saavuttanut nopeasti todella suuren suosion.

Nippon Sportista löydät kaiken tarvittavan lajin harrastamiseen niin aloittelijoille, kuin ammattilaisille.
Toimitamme tuotteet 2-5 päivässä Postin välityksellä. Kaikki arkisin ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä

Nippon Sport on Suomen Brasilialaisen Jujutsun liiton virallinen sponsori - linkki tiedotteeseen.

Valikoimassa tunnetut huippumerkit mm.

  • Macaco Branco
  • Grips
  • Moka, sekä  
  • Green Hil
Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Täältä löydät myös kilpailuissa hyväksytyt varusteet. 100 % tyytyväisyystakuu.
Sijainti
Laskeva

256 / sivu

48 Nimike(ttä)

Sijainti
Laskeva

256 / sivu

48 Nimike(ttä)

Brasilialainen Jujutsu

Brasilialainen jujutsu on vahvasti mattokamppailuun ja erilaisiin painitilanteisiin painottuva kamppailulaji. Sen perusta on alkujaan itsepuolustustekniikoissa sekä vale tudossa, vapaaottelun varhaisessa esimuodossa. Nykyään BJJ on ennen kaikkea jatkuvasti kehittyvä kamppailu-urheilulaji.

Urheilumuotona BJJ muistuttaa judoa, josta se osin polveutuu, mutta ottelutilanteessa on sallittu enemmän tekniikoita, kuten erilaisia jalkalukkoja. Otteluasuna on judo-gi:n kaltainen jäykkä puku, jota hyödynnetään kamppailussa. BJJ:n sisarlaji on ilman pukua oteltava lukkopaini.

Tänä päivänä brasilialaisen jujutsun tekniikat muodostavat olennaisen osan vapaaottelun keinovalikoimasta.
BJJ sai alkunsa brasilialaisen Gracie-suvun kehittämänä 1900-luvun alkupuolella. Keskeinen idea oli luoda itsepuolustusmuoto, jolla pienempi tai heikompi ihminen voi selviytyä lähikamppailussa isokokoista vastustajan kanssa.

 

Nippon Sport toimii Suomen Brasilialaisen Jujutsun sponsorina, lue lisää tästä. Lisäksi alla video muutamasta Brasilialaisen Jujutsun huippu kamppalilusta.