0Item(s)

Ostoskorisi on tyhj.

Product was successfully added to your shopping cart.

BJJ Alkeet 2

Fiiliksiä kurssin loputtua

Bjj persukurssi on tullut päätökseen. Kurssilla on tullut paljon tekniikoita opittavaksi ja mielessä pyörii, miten ihmeessä nämä kaikki voi tämän jälkeen muistaa. Onneksi liikkeitä on toistettu paljon ja niitä on päässyt soveltamaan sparrauksessa. Sparrailun määrä onkin lisääntynyt kurssin loppua kohden, kun repertuaariin on tullut enemmän liikkeitä toteutettavaksi. Tuntien rakenne muuttui siis hieman kurssin puolivälissä sen suhteen, että välillä loppujumpan sijaan on tehty sparria ja välillä loppujumppa sekä sparri. Kurssin puolivälissä pääsimme opettelemaan myös muutamia pystytekniikoita ja useita erilaisia sweepejä.

Fiilikset treeneistä ovat kokonaisuudessan hyvät. Treeneissä on ollut tekemisen meininki, hyvä henki ja ennen kaikkea hyvä opetus! Seuraava vaihe peruskurssin jälkeen onkin siirtyminen jatkoryhmään. Peruskurssiin kuuluu muutama viikko treenailua jatkoryhmäläisten kanssa ja sitten voi päättää haluaako jatkoryhmään siityä ja jatkaa treenailua lajin parissa.

Jatkoryhmässä kaikki eri vyötasojen harrastaja trenaavat yhdessä. Tämä kuulosti ajatuksena ensin kauhistuttavalta. Onneksi jatkotreeneissä huomioidaan tasoerot, jotta treenaaminen pysyy kaikkien kannalta miellyttävänä. Jatkoryhmässä pääsee kertaamaan jo opittuja tekniikoita ja tietenkin oppimaan lisää uutta! Jatkoryhmää vetää vastuuvalmentaja Delcio Pereira ja hän myös päättää, koska on aika ylentää treenaaja seuraavalle tasolle. Salinilla ei siis ole vyökokeita erikseen.

Lisäksi Salinin kattavalla kuntosalilla ja ohjatuissa kuntotreeneissä pääsee lajitreenin lisäksi kohottamaan kuntoaan! Täällä saa siis todella kokonaisvaltaisen treenin aikaiseksi.

Kokemuksena Salini Sport Centerillä treenaaminen on ollut hyvä ja Nippon Sport suositteleekin lämpimästi hyppäämistä kamppailulajien pariin heidän kanssaan. Seuraava BJJ alkeiskurssi alkaa aivan kohta (25.10-17.12.2021).

Ei muuta kuin mukaan treenaamaan!

Oss!

Tässä vielä Nippon Sportin vinkit varusteiden hankintaan sekä Salini sport centerin yhteystiedot!

Treenivarusteet:

Salini Sport Center

asiakaspalvelu@salini.fi

p. 020 743 1397

Tavitie 1, 01450 Vantaa

https://www.salini.fi/