0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kinesioteippi ja polvivammat

Kinesioteippi ja polvivammat

Opas – Näin käytät kinesioteippiä polvivammoihin

Polvivamma voi olla todella piinaava, sillä vamma voi muistuttaa olemassa olostaan todella kivuliaasti. Mikäli kärsit polvivammasta, on olemassa useita tapoja, joilla edesautat kehon luonnollista paranemisprosessia. Erityisesti kinesioteippi on ollut suosittua huippu-urheilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Kinesioteippi on ohutta, kevyttä, elastista ja värikästä urheiluteippiä ja se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi hoitomuodoksi erilaisten urheiluvammojen parantamisessa.

 

Näin kinesioteippi auttaa

Teippiä käytetään vahingoittuneiden lihasten ja raajojen parantamiseen. Teippi lievittää vammaan kohdistuvaa rasitusta ja nopeuttaa kehon luonnollista paranemisprosessia vauhdittamalla verenkiertoa vamman kohdalla. Teippi asetetaan niin, että se estää tekemästä vahingollisia liikkeitä vammautuneella jäsenellä, kuitenkaan rajoittamatta liikerataa liikaa. Kinesioteippi on ollut monen huippu-urheilijan pelastus, sillä he ovat voineet jatkaa harjoitteluaan vammasta huolimatta.

 

Näin käytät kinesioteippiä polvivammaan

Mikäli Sinulla on polvivamma, suosittelemme kinesiotape pre-cut polville. Teipin oikein asettaminen on olennaista. Katso opas-video ja opi, miten teippi tulee asettaa, jotta saavutat parhaan mahdollisen hyödyn: