0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Urheilu- ja kinesioteippi olkapäille

Urheilu- ja kinesioteippi olkapäille

Opas - Näin käytät kinesioteippiä olkapäävammoihin

Olkapääkivut ovat piinaavia ja todella harmillisia urheilijoilla, sillä kivusta voi olla hyvin vaikea päästä eroon. On liki mahdotonta olla liikuttamatta olkapäätään ja siksi vamma uusiutuu helposti. Mailapelien pelaajat ja esimerkiksi keihäänheittäjät käyttävät olkapäätään satoja kertoja harjoitusten aikana, joten olkapää joutuu usein koville.

 

Olkapäävamma – mitä itse voit tehdä

Kinesioteippi on saavuttanut suuren suosion viimevuosina, sillä on huomattu, että se on äärimmäisen tehokas hoitomuoto. Kinesioteippi lievittää rasitusta ja antaa vaurioituneelle jäselle tarvitun tuen. Kinesioteippi on ohutta, venyvää teippiä ja täten hyvin tehokasta lievittämään lihaskipuja ja tulehduksia. Kinesioteippi asetetaan niin, ettet pääse tekemään väärää liikerataa vahingoittuneella olkapäällä. Olkapääsi paranee ennätysajassa.

 

Näin käytät kinesioteippiä olkapäällesi

Teippiä käytetään terapeuttisena ja urheiluteippinä, sillä se lievittää nopeasti kipua ja tulehdusta – erityisesti olkapään lihaksissa. Monet urheiluvammasta kärsivät atleetit ovat voineet jatkaa harjoitteluaan vammastaan huolimatta kinesioteipin avulla.

Mikäli kärsit olkapäävammasta, suosittelemme Sinulle kinesiotape pre-cut olkapäille. Teipin oikein asettaminen on olennaista. Katso video ja opi, miten teippi tulee asettaa, jotta saavutat parhaan mahdollisen hyödyn: