0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kinesioteippi ja nilkkavammat

Kinesioteippi ja nilkkavammat

Opas – miten voit itse hoitaa nilkkavammaa

Nilkkavammat ovat yleisiä urheilijoiden keskuudessa. Vamma voi olla kivulias ja pitkäkestoinen. Vamma voi helposti uusiutua ja palauttaa paranemisprosessin takaisin lähtökuoppiinsa. On todella tärkeää antaa paranemiselle riittävästi aikaa ja pitää nilkka rauhassa.


Nilkkavamma – mitä itse voit tehdä

Kuntoutumisjakson aikana on todella tärkeää, ettet rasita nilkkaa liikaa. Urheiluteippi toimii tässä hyvänä apuna. Urheiluteippi tukee tehokkaasti nilkkaa ja siirtää rasitusta pois vaurioituneen hermon kohdalta. Tällä tavoin varmistut, ettet tee vääriä liikkeitä ja pahenna vammaa kuntoutumisen aikana. 


Miten kinesioteippi auttaa

Tavallinen hermo koostuu hermosoluista, jotka lähettävät signaaleja hermoston läpi aivoihin. Hermosolut viestivät, miten raajaa liikutellaan. Rikkoutunut tai vahingoittunut hermo menettää kykynsä lähettää oikeanlaisia signaaleja, jolloin liikerata saattaa olla täysin väärä – jopa vahingollinen. Kinesioteippi stimuloi ihon aistisoluja, jotka hoitavat viestinnän vahingoittuneiden hermosolujen puolesta. Teippii auttaa ohjamalla tekemään oikeaa liikerataa, jotta nilkka saa parantua rauhassa, ilman vääränlaista rasitusta.